De Baat (2e)

Opening FOTO EXPO groot succes


Geplaatst op: 3 mei 2011

Afgelopen zondag 1 mei was het zover: de feestelijke opening van de FOTO EXPO van Fotoworkshop De Ronde Venen ter gelegenheid van haar 12,5 jarig bestaan. De opkomst was groot. De EXPO begon om twee uur, maar rond half twee waren de eerste gasten al gearriveerd.

De gasten werden verwelkomt met een gratis drankje en een gratis portretfoto. Ook was er de gelegenheid om een persoonlijke top drie te selecteren voor de publieksprijs die overigens 14 mei wordt uitgereikt bij Rabobank te Mijdrecht.

De voorzitter van de Fotoworkshop, Karim Kat, begon om half drie met het openingswoord. Hierin bedankte hij Sandra Loogman, Wim Stolwerk, Leo Honkoop, Kees Duijn, Sjoukje van der Pool, Paul Veldhuizen en Wim de Vries voor het organiseren van deze EXPO. Onder leiding van Kees Duijn hebben Peter Turner (oprichter van Fotoworkshop De Ronde Venen) en Piet Heemskerk de foto´s voor deze EXPO uitgekozen. Ook Maarten Koch is betrokken geweest bij de EXPO en heeft zijn favoriete foto´s uitgekozen voor de uitvergrotingen die te zien zijn tijdens de EXPO.

Maar niet alleen de commissie heeft veel tijd gestoken in de EXPO, ook de leden zijn flink aan de slag gegaan. En het resultaat mag er zeker zijn. Ruim 80 foto´s werden geexposeerd van ruim 40 leden. Verder was er onder andere de gelegenheid om een gratis portretfoto te laten maken in een echte fotostudio. De club heeft zichzelf tijdens deze eerste EXPO overtroffen met een prestatie van formaat.
Het 12,5 jarig bestaan van Fotoworkshop De Ronde Venen is trouwens niet de enige reden van de EXPO. De Fotoworkshop draagt haar EXPO namelijk op aan het Rode Kruis en haalt tijdens de EXPO geld op voor de slachtofferhulp in Japan. Ook hebben we enorm veel ondersteuning gehad van bedrijven uit De Ronde Venen die deze EXPO mogelijk hebben gemaakt, zoals de Rabobank dichtbij fonds, SC Johnson, A-Side websites en drukwerk, Way Ahead Consultancy, Camex, Autobedrijf Rovemij, Ton van Vliet Bouw, Stichting Paraplu, ABC Displays, Van der Laan Architecten, Feka ict & office en niet te vergeten Graphix design.

De FOTO EXPO is nog te bezichtigen tot en met zondag 8 mei bij Stichting Paraplu op de Pieter Joostenlaan 28 te Wilnis (achter de Willisstee). Tevens kunt u de hele week nog stemmen op uw favoriete foto´s en maakt u kans op een uitvergroting van de winnaar van de publiekspijs. Natuurlijk is er ook nog steeds de mogelijkheid om een gratis porttretfoto te laten maken. Kijk voor meer informatie op www.fotoworkshop.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Opening FOTO EXPO groot succes

Afgelopen zondag 1 mei was het zover: de feestelijke opening van de FOTO EXPO van Fotoworkshop De Ronde Venen ter gelegenheid van haar 12,5 jarig bestaan. De opkomst was groot. De EXPO begon om twee uur, maar rond half twee waren de eerste gasten al gearriveerd. De gasten werden verwelkomt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: