Vinkefest 2023

Zaterdag rommelmarkt in Wilnis


Geplaatst op: 3 mei 2011

De Wilnisse Rommelmarkt wordt al sinds 1974 ieder jaar gehouden. Deze rommelmarkt wordt al deze jaren al georganiseerd door jongeren van de Jeugdvereniging van de Hervormde Gemeente van Wilnis.

Datum en tijd
Traditioneel wordt de Wilnisse Rommelmarkt op de eerste zaterdag van mei gehouden. Dit jaar wordt de rommelmarkt gehouden op zaterdag 7 mei. De dagindeling ziet er als volgt uit:

Om klokslag 9:30 wordt het lint doorgeknipt door iemand die veel betekent (heeft) voor de Wilnisse Rommelmarkt. Vanaf 12:00 vindt er een opbod plaats met aansluitend een verloting. De goederen die tijdens dit opbod en de verloting aan de man gebracht worden zijn vaak giften van winkeliers en ondernemers uit de regio, maar ook unieke stukken die door particulieren beschikbaar zijn gesteld.
Om 15:00 sluit de rommelmarkt weer en wordt alles opgeruimd.

De locatie
Na jarenlang te hebben mogen verblijven op het schoolplein van de Koningin Julianaschool heeft de Wilnisse Rommelmarkt vanaf 2005 een andere locatie moeten zoeken vanwege verbouwingen op het schoolplein. Deze locatie werd gevonden op een steenworp afstand van de 'oude' locatie, namelijk op het kerkplein van de Hervormde Kerk. In combinatie met een deel van de Stationsweg hebben wij hier een prachtige locatie, nog steeds in het hart van Wilnis-Dorp.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zaterdag rommelmarkt in Wilnis

De Wilnisse Rommelmarkt wordt al sinds 1974 ieder jaar gehouden. Deze rommelmarkt wordt al deze jaren al georganiseerd door jongeren van de Jeugdvereniging van de Hervormde Gemeente van Wilnis. Datum en tijdTraditioneel wordt de Wilnisse Rommelmarkt op de eerste zaterdag van mei gehouden. Dit jaar wordt de rommelmarkt gehouden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: