Gratis naar Pinksterraces met Profile Tyrecenter Hogendoorn


Geplaatst op: 3 mei 2011

Vol raceprogramma met veel entertainment voor het hele gezin
Profile Tyrecenter voor de vierde keer hoofdsponsor

Net als de afgelopen jaren is Profile Tyrecenter ook dit jaar hoofdsponsor van de Pinksterraces op Circuit Park Zandvoort. Op zaterdag 11 en maandag 13 juni genieten bezoekers van de spectaculaire races in maarliefst zeven verschillende klasses. Profile Tyrecenter Hogendoorn maakt er een spectaculair familiefeest van. Klanten krijgen namelijk gratis toegang met het hele gezin. Het pinksterevenement is één van de belangrijkste evenementen op het historische circuit in de badplaats.

Autosportfans genieten in het pinksterweekend van alle raceklassen uit het Dutch Power Pack. Dit jaar wordt de V8 Racecar Euro-series, geïnspireerd op de Amerikaanse raceklassieker NASCAR, ook nog aan het programma toegevoegd. Vanzelfsprekend verschijnen alle andere toonaangevende raceklassen ook aan de start van de races. Onder andere het spectaculaire Dutch GT4 kampioenschap, de Renault Clio Cup en het Dutch Formula Ford kampioenschap worden tijdens de Profile Tyrecenter Pinksterraces verreden. De hyperspecialist verwacht dan ook een enerverend pinksterweekend.

Gratis toegang
Klanten van Profile Tyrecenter Hogendoorn kunnen gratis naar de Pinksterraces. Uiteraard zijn onze hyperspecialisten uit Mijdrecht en Uithoorn ook op beide dagen vertegenwoordigd. Bij een besteding van minimaal € 50,- ontvangen alle klanten een ‘Family Ticket' ter waarde van € 24,-. Deze kaart geeft het gehele weekend gratis toegang tot het circuitpark en de duinen voor twee volwassenen of twee kinderen ouder dan 12 jaar. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang. Deze kaart, de races, de activiteiten voor de kinderen en de gratis haarstyling door Cosmo Hairstyling maken de Profile Tyrecenter Pinksterraces tot een ideaal uitje voor het hele gezin!

Entertainment
Daan Hogendoorn, directeur van Profile Tyrecenter Hogendoorn vertelt: "Net als in eerdere edities is er naast een bomvol raceprogramma gedacht aan het complete gezin. Kinderen kunnen zich vermaken op de kartbaan, in het ballenbad, het luchtkussenparadijs of één van de andere attracties. Daarnaast kan je op tweede pinksterdag ook nog eens gratis je haren laten knippen door Cosmo Hairstyling. Zo worden de Pinksterraces een gezellig dagje uit voor het hele gezin."

Hoofdsponsor
De keuze om opnieuw hoofdsponsor te zijn van het evenement was voor Profile Tyrecenter snel gemaakt. Harm Nieboer, Directeur Retail van Profile Tyrecenter: "In alle voorgaande edities merkten we de enorme aantrekkingskracht van het evenement. Met de races bereiken we een grote groep autoliefhebbers, maar door het uitgebreide programma en entertainment maken we er ook een waar familie-evenement van. Door deze combinatie leent dit platform zich uitstekend om onze kernwaarden en concepten bij een breed publiek onder de aandacht te brengen."

VIP
Michelin is ook dit jaar sub-sponsor van de races. Iedereen die Michelin-banden aanschaft bij Profile Tyrecenter, maakt kans op een VIP-arrangement en een unieke race-experience. Het enige wat de consument hiervoor hoeft te doen, is zijn factuur registreren op: www.profiletyrecenter.nl/pinksterraces.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gratis naar Pinksterraces met Profile Tyrecenter Hogendoorn

Vol raceprogramma met veel entertainment voor het hele gezinProfile Tyrecenter voor de vierde keer hoofdsponsor Net als de afgelopen jaren is Profile Tyrecenter ook dit jaar hoofdsponsor van de Pinksterraces op Circuit Park Zandvoort. Op zaterdag 11 en maandag 13 juni genieten bezoekers van de spectaculaire races in maarliefst zeven … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: