High key foto-expositie


Geplaatst op: 3 mei 2011

Veel lichte tinten en weinig zwart is het kenmerk voor de high key foto-expositie van fotoworkshop de Ronde Venen. De expositie is de gehele maand mei in gezondheidscentrum Croonstadt te bekijken.

High key fotografie is een manier van fotograferen waarbij de fotograaf "sleutelt aan het evenwicht tussen licht en donker". Het resultaat is een foto waarin de lichte en middentinten de overhand hebben en de belichting zo gelijkmatig is, dat er geen donkere schaduwen voorkomen. Het mag duidelijk zijn dat een high key foto niet 1-2-3 gemaakt is. Vandaar dat de clubleden eerst gedegen uitleg van een vakdocent hebben gekregen en daarna op de set en/of thuis aan de slag zijn gegaan.

De resultaten zijn zacht en sfeervol te noemen.
Meer info en foto's: www.fotoworkshop.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

High key foto-expositie

Veel lichte tinten en weinig zwart is het kenmerk voor de high key foto-expositie van fotoworkshop de Ronde Venen. De expositie is de gehele maand mei in gezondheidscentrum Croonstadt te bekijken. High key fotografie is een manier van fotograferen waarbij de fotograaf "sleutelt aan het evenwicht tussen licht en donker". … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: