Groots Koninginnedagfeest in Vinkeveen


Geplaatst op: 2 mei 2011

Koninginnedag in Vinkeveen is een groot feest geworden op het terrein van Maria-Oord, georganiseerd door de Lions Club Vinkeveen en Waverveen in samenwerking met Roekz en de Twee Heertjes.
Al vroeg in de ochtend verzamelden de kinderen zich voor de Jozefschool om hun waar te slijten op de vrijmarkt. Vorig jaar was de regen een echte spelbreker, maar gelukkig heeft dit jaar de zon de hele dag geschenen.

Uiteraard ontbrak de traditionele braderie niet met een groot aantal kramen waar voor elk wat wils te vinden viel.

Ook was er dit jaar speciaal gedacht aan het vermaak voor de kinderen. Op een aparte locatie konden de kinderen zich laten schminken en zich naar hartenlust uitleven op een springkussen en een opblaasbare survivalbaan. Ook was er veel enthousiasme voor een ritje op de pony's en in de draaimolen.

In de ochtend opende Brassband Concordia de braderie muzikaal met een prachtig concert op het plein voor de hoofdingang van Maria-Oord. Daarna trad het shantykoor ‘De Turfschippers' op en zij brachten de stemming er al goed in bij het toegestroomde publiek met hun gezellige zeemansliederen.


Er volgden nog vele andere artiesten waaronder Bram Koning en Quincy Smolders, die met hun optredens voor een echt muziekfeest hebben gezorgd. Rond de bar en bij het podium vermaakten het grote publiek van meer dan duizend personen zich uitstekend. Een gezellig en ontspannen samenzijn om de dorpsgenoten weer te ontmoeten en bij te praten, van jong tot oud.

Zeker voor herhaling vatbaar en de Lions Club Vinkeveen en Waverveen is dan ook van plan om volgend jaar in dezelfde opzet het Koninginnedagfeest te organiseren. Dat is dan uiteraard te danken aan de samenwerking met Roekz en de Twee Heertjes, die de muziek en de inwendige mens op een uitstekende manier hebben verzorgd, de medewerking van Maria-Oord en de ondersteuning van de vele sponsors.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Groots Koninginnedagfeest in Vinkeveen

Koninginnedag in Vinkeveen is een groot feest geworden op het terrein van Maria-Oord, georganiseerd door de Lions Club Vinkeveen en Waverveen in samenwerking met Roekz en de Twee Heertjes. Al vroeg in de ochtend verzamelden de kinderen zich voor de Jozefschool om hun waar te slijten op de vrijmarkt. Vorig … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: