De Baat (2e)

Weidevogel excursie Demmerikse Polder


Geplaatst op: 2 mei 2011

Een deel van de Demmerikse Polder in Vinkeveen is Natuurreservaat in beheer van Staatsbosbeheer. Dit gebied is normaal niet toegankelijk. Maar op zondag 8 mei a.s. geven Staatsbosbeheer, Landschaperfgoed Utrecht en IVN Vereniging De Ronde Venen en Uithoorn een excursie in dit gebied. Ervaren IVN gidsen leiden u rond in dit gebied en geven u achtergrond informatie van dit prachtige Natuurreservaat. Dit jaar geven de natuurverenigingen speciale aandacht aan de weidevogels. Deze excursie is daar een onderdeel van.
Omdat het aantal deelnemers beperkt is, verzoeken wij u zich op te geven voor 7 mei bij Piet Heemskerk 0294-291283 (Petrus.Heemskerk@xs4all.nl).

De deelnemers worden verzocht zich te verzamelen om 8.30h bij café de Schans in Vinkeveen, op de hoek van Ter Aase Zuwe en de Uitweg.

Zie www.weidevogelskijken.nl bij de locatie die op 8 mei gepland staat. Vandaar vertrekken we naar de ingang van het reservaat aan de Ter Aase Zuwe. Op die plek kan maar zeer beperkt geparkeerd worden. Vergeet niet een verrekijker mee te nemen en u goed warm aan te kleden. De excursie zal ongeveer 2 uur duren.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Weidevogel excursie Demmerikse Polder

Een deel van de Demmerikse Polder in Vinkeveen is Natuurreservaat in beheer van Staatsbosbeheer. Dit gebied is normaal niet toegankelijk. Maar op zondag 8 mei a.s. geven Staatsbosbeheer, Landschaperfgoed Utrecht en IVN Vereniging De Ronde Venen en Uithoorn een excursie in dit gebied. Ervaren IVN gidsen leiden u rond in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: