001 -Family

Karin van Dierendonck Bloemen opent filiaal in Uithoorn


Geplaatst op: 2 mei 2011

Karin van Dierendonck gaat ‘back to the roots'! Komende vrijdag opent zij een nieuw filiaal aan de Dorpsstraat 35 in Uithoorn, tegenover de C1000. "Het is een prachtige plek voor een karakteristiek bloemenwinkeltje", aldus Karin.

"We zijn nu nog volop bezig met de voorbereidingen, maar het wordt prachtig! Het wordt een heel gezellige winkel met een nostalgisch tintje". Voor losse bloemen, boeketten, maar ook voor leuke kleine geschenkartikelen kun je bij Karin terecht. "Soms zoek je een origineel boeket, voor een leuke prijs. Daarvoor kun je dan bij mij terecht. Het moet een verrassende winkel worden waar je iedere week even langs gaat om te kijken wat de nieuwigheden en de aanbiedingen zijn. Ik zorg wekelijks voor leuke aanbiedingen, da's beloofd."
Vrijdag om half tien opent Karin van Dierendonck voor het eerst haar deuren. Iedereen die nieuwsgierig is, is van harte welkom. Koffie en koek staan klaar en iedereen die een boeket koopt, krijgt ook nog een leuke attentie. "Het wordt een groot succes!"

Karin van Dierendonck is geen nieuweling in het oude dorp van Uithoorn. "Veel mensen zullen mijn vader nog wel kennen, hij runde jarenlang de bloemenboot, die in de Amstel lag. Het was een woonboot met een bloemenwinkel erin. Ik heb daar jarenlang met veel plezier gewerkt. Het oude dorp van Uithoorn heeft dus nog steeds een bijzonder plekje in mijn hart. Maar het is nu tijd voor iets nieuws, iets moderns. Ik denk dat dit nieuwe filiaal een waardevolle toevoeging is aan het gezellige rijtje winkels in de dorpsstraat."

Naast de gloednieuwe winkel in Uithoorn is er ook nog het grote bloemenatelier aan de Tuinderslaan in Mijdrecht. Hier worden alle boeketten en het rouw- en trouwwerk gemaakt. Bovendien worden er gezellige worshops gegeven.
Karin: "Speciaal voor moederdag is er exclusief workshop-arrangement in het atelier. Dat is een creatieve workshop en een high tea voor één of twee personen. Deze workshop vindt plaats op zondagmiddag 15 mei, dus een week na moederdag. "In de winkel kun je je moeder hiervoor opgeven. Je krijgt dan een mooie geschenkbon met een roos, die je zondag aan je moeder kunt geven!"

De nieuwe winkel van Karin van Dierendonck bloemen is te vinden aan de Dorpsstraat 35 in Uithoorn. Telefoon 06 5363 4333. Meer informatie vind je op: www.vandierendonck.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Karin van Dierendonck Bloemen opent filiaal in Uithoorn

Karin van Dierendonck gaat ‘back to the roots'! Komende vrijdag opent zij een nieuw filiaal aan de Dorpsstraat 35 in Uithoorn, tegenover de C1000. "Het is een prachtige plek voor een karakteristiek bloemenwinkeltje", aldus Karin. "We zijn nu nog volop bezig met de voorbereidingen, maar het wordt prachtig! Het wordt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: