Vinkefest 2023

Penalty schieten SV Argon


Geplaatst op: 2 mei 2011

Op Koninginnedag werd bij Argon het traditionele penalty schieten georganiseerd. Georganiseerd op verzoek van de Oranjevereniging Mijdrecht en mogelijk gemaakt door Elektrotechnisch Bureau Homan B.V.

Om 10.30 streden ruim 50 kinderen in de leeftijd van 6 tot 9 en van 10 tot 12 jaar om de bekers. De Argon keepers, Edwin Pieterse (A1) en Glenn Berkelaar (B1) deden hun uiterste best om de pingels uit het doel te houden.

Het was een spannende strijd, met zelfs een barrage tussen de laatste twee overgebleven spelers. Was het voetbal maar altijd zo spannend! Mooie doelpunten en spectaculaire saves van de twee top jeugdkeepers van Argon boden het talrijke publiek een mooi aanzicht.

Bij de groep van 6 tot 9 jaar werd Niels de Vries eerste, gevolgd door Kicky Versteeg en Sten van Eijk.
Bij de groep van 10 tot 12 werd Stan van Scheppingen eerste, met op de tweede plaats Timo van der Meer en als derde Sebastiaan Veenbrink. Opmerkelijk is dat Stan van Scheppingen al voor de vijfde keer als winnaar uit de bus kwam, een echte penalty killer dus!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Penalty schieten SV Argon

Op Koninginnedag werd bij Argon het traditionele penalty schieten georganiseerd. Georganiseerd op verzoek van de Oranjevereniging Mijdrecht en mogelijk gemaakt door Elektrotechnisch Bureau Homan B.V. Om 10.30 streden ruim 50 kinderen in de leeftijd van 6 tot 9 en van 10 tot 12 jaar om de bekers. De Argon keepers, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: