Karwei

VIOS weer een stukje jonger


Geplaatst op: 2 mei 2011

Vanaf dat muziekvereniging VIOS op straat loopt, is het de goede er vooral mooie traditie, dat opgeleide muzikanten en majorettes op Koninginnedag voor het eerst met de band meelopen.

Zo ook het afgelopen oranje weekend. Een beetje zenuwachtig, maar lang niet zo erg als de trotse papa's, mama's, opa's en oma's langs de kant. VIOS is blij met deze 6 nieuwe, charmante majorettes en 8 stoere slagwerkers. 14 nieuwelingen, waarmee de gemiddelde leeftijd van de Show- & Marchingband maar weer eens een flink stukje omlaag gaat.

VIOS is altijd op zoek naar nieuw en "oud" talent. Dus, lijkt het je wat om een instrument te gaan spelen, of te gaan majorettes? Denk, dat zou ik ook wel willen, zo op straat of bij een taptoe optreden? VIOS heeft ook een heel gezellig dweilorkest, DORST genaamd. Je hebt ze vast wel eens op het dorp gezien. DORST zoekt ook nog een ervaren slagwerker en muzikanten op trombone, saxofoon, bariton, trompet of sousafoon. Voor informatie kun je terecht op www.vios-midreth.nl en www.dweilorkest-dorst.nl. Of stuur een mailtje met je adres en telefoonnummer naar pr@vios-midreth.nl en de vereniging neemt contact met je op.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

VIOS weer een stukje jonger

Vanaf dat muziekvereniging VIOS op straat loopt, is het de goede er vooral mooie traditie, dat opgeleide muzikanten en majorettes op Koninginnedag voor het eerst met de band meelopen. Zo ook het afgelopen oranje weekend. Een beetje zenuwachtig, maar lang niet zo erg als de trotse papa's, mama's, opa's en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: