001 -Brouwer Transport

Koffie en ontbijt bij de Wereldwinkel Aalsmeer


Geplaatst op: 2 mei 2011

In de maand mei staat Fair Trade Ontbijten centraal in de Wereldwinkel Aalsmeer. Tijdens de braderie op zaterdag 7 mei is iedereen van harte welkom voor een gratis kopje (h)eerlijke koffie of thee en klanten in de winkel maken in de maand mei kans op een gratis Fair Trade Ontbijtpakket. Hiermee sluit de Wereldwinkel Aalsmeer aan bij de World Fair Trade Day. Op en rond 14 mei organiseren mensen over de hele wereld acties rondom Fairtrade Ontbijt. Zo laten ze zien dat het heel makkelijk is om iedere dag fairtrade producten te gebruiken. Bijvoorbeeld aan de ontbijttafel.

Kraam op de braderie op zaterdag 7 mei
De Wereldwinkel is ook te vinden op de braderie met een kraam vol mazzeltassen en zakjes kralen. Leuk om zelf een sieraad te maken of met de (klein)kinderen aan de slag te gaan. Alleen op de kraam voor de winkel zijn allerlei kralen van glas, halfedelsteen, metaal en keramiek te koop voor hele leuke prijzen. In de winkel worden de bezoekers van de braderie traditiegetrouw tussen 10.00 en 16.00 uur op een gratis kopje (h)eerlijke koffie of thee getrakteerd. Iedereen is van harte welkom.

Win een gratis Fair Trade Ontbijtpakket
Klanten die in de maand mei voor meer dan € 5,- aan producten van Fair Trade Original kopen in de Wereldwinkel Aalsmeer maken kans op een Fairtrade Ontbijtpakket ter waarde van € 20,-. Het pakket bevat onder andere koffie, thee, vruchtensap en broodbeleg van Fair Trade Original. Onder de deelnemers van alle Wereldwinkels wordt bovendien één hoofdprijs verloot, een Fairtrade Ontbijt ter waarde van € 275,-. De hoofdprijs bestaat, naast het standaard ontbijtpakket ook een fairtrade dekbedovertrek, hoeslaken, champagneglazen, vonkelwijn, een dienblad en verse broodjes.

Wandkledententoonstelling
In de hele maand mei hangen in de extra ruimte achter in de Wereldwinkel prachtige wandkleden. De wandkleden uit Pondicherry in India worden gemaakt door ervaren weefsters op authentieke weefgetouwen. De handgemaakte kleden uit Peru zijn stuk voor stuk kunstwerken. Alle kleden zijn verhandeld volgens eerlijke handelsvoorwaarden, zodat de maaksters de kans krijgen zich op eigen kracht te ontwikkelen en te werken aan een duurzame toekomst. Deze kunstwerken zijn te bewonderen en natuurlijk ook te koop.

De Wereldwinkel is gevestigd in de Zijdstraat 15. 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Koffie en ontbijt bij de Wereldwinkel Aalsmeer

In de maand mei staat Fair Trade Ontbijten centraal in de Wereldwinkel Aalsmeer. Tijdens de braderie op zaterdag 7 mei is iedereen van harte welkom voor een gratis kopje (h)eerlijke koffie of thee en klanten in de winkel maken in de maand mei kans op een gratis Fair Trade Ontbijtpakket. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: