001 - Escaperoom aglemeen

Mirelle Valentijn uit Wilnis deelt haar ervaringen in het nieuwe tv programma gepest


Geplaatst op: 2 mei 2011

Op 5 mei zendt RTL de eerste aflevering uit van het nieuwe tv programma ‘Gepest'.

In deze aflevering volgt RTL het verhaal van Mirelle Valentijn uit Wilnis. In het programma vertelt zij hoe zij terugkijkt op haar ervaringen als kind en hoe dit haar verdere leven heeft bepaald. Zij gaat samen met presentator Peter van de Vorst op zoek naar de pesters van toen. Een aantal van deze personen bleken bereid om mee te werken aan het programma en zij vertellen voor de camera wat zij zich nog herinneren van die tijd.

Het meewerken aan het programma was een intensieve ervaring voor Mirelle en maakte opnieuw veel emoties los. Zij vertelt niet te hebben verwacht dat dit zou gebeuren. Zij dacht haar ervaringen te hebben verwerkt. Opnieuw heeft ze ondervonden hoe naar het is om gepest te zijn. Op de vraag wat haar motiveerde om mee te werken aan het programma vertelt zij dat pesten nog steeds heel veel gebeurt. "Pesten mag nog meer bespreekbaar zijn en vooral de aandacht voor het signaleren hiervan, de noodzaak slachtoffers te ondersteunen en inzicht in de mogelijke oplossingen voor dit probleem, mag worden vergroot", zo onderstreept zij.

Kijk op 5 mei naar ‘Gepest' en draag uw steentje bij aan het oplossen van het pestprobleem door het bespreekbaar te maken voor álle betrokkenen.

Meer informatie over het programma kunt u vinden op de website: www.rtl.nl/gepest

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mirelle Valentijn uit Wilnis deelt haar ervaringen in het nieuwe tv programma gepest

Op 5 mei zendt RTL de eerste aflevering uit van het nieuwe tv programma ‘Gepest'. In deze aflevering volgt RTL het verhaal van Mirelle Valentijn uit Wilnis. In het programma vertelt zij hoe zij terugkijkt op haar ervaringen als kind en hoe dit haar verdere leven heeft bepaald. Zij gaat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: