Vinkefest 2023

Juni Beweegt voor 50-plussers weer van start


Geplaatst op: 2 mei 2011

Na vijf succesvolle edities kunnen vijftigplussers ook dit jaar tijdens Juni Beweegt weer kennismaken met sport- en beweegactiviteiten. Inwoners uit de voormalige gemeente Abcoude kunnen natuurlijk ook meedoen. Op www.sportinderondevenen.nl staat het complete overzicht van alle activiteiten en het aanmeldformulier. Nieuw dit jaar is dat belangstellenden zich ook kunnen opgeven voor het vinden van een beweegmaatje.

Plezier
Bewegen is gezond, maar vooral heel erg leuk. Daarom staat plezier tijdens de activiteiten van Juni Beweegt voorop. Daarbij ontdekken de deelnemers welke beweegmogelijkheden er zijn in hun eigen gemeente. Dit gebeurt door middel van beweegactiviteiten waar instromers makkelijk aan kunnen deelnemen. Zo ontdekken zij eenvoudig welke manier van bewegen bij hen past. Het niveau van de activiteiten is afgestemd op mensen van 50 jaar en ouder. Jongere deelnemers zijn echter ook van harte welkom. Dit jaar staan onder meer zwemmen, koersbal, fitness, badminton, tennis, nordic walking, linedance en tafeltennis op het programma. Het volledige programma is te vinden op de site van Sport in De Ronde Venen.

Beweegmaatje
Bewegen is nog leuker als het gezellig is. Een beweegmaatje kan helpen om dat doel te bereiken. Door samen te sporten, is de drempel om te beginnen niet alleen lager, maar houden mensen het ook nog eens langer vol. Mensen die niet alleen willen sporten, kunnen zich opgeven voor een beweegmaatje. Samen kunnen ze meedoen aan Juni Beweegt, maar dit is niet verplicht. Door aan te geven welke sporten ze graag willen doen, worden ze gekoppeld aan een beweegmaatje in de buurt. Aanmelden kan op www.sportinderondevenen.nl.

Kosten en aanmelden
Voor de meeste activiteiten is aanmelden niet verplicht, maar wij raden aan dit wel te doen. Op die manier zijn belangstellenden zeker van een plek, want vol is vol. Deelnemers betalen 3,50 euro contact per keer. Aanmelden kan op www.sportinderondevenen.nl. Het programma en aanmeldformulier zijn ook af te halen op het gemeentehuis, bij de Servicepunten, bibliotheken en sporthallen. Mensen die vragen hebben of persoonlijk advies willen, kunnen contact opnemen met sportconsulent Erik Leus, telefoon: 06-43093929 of e-mail: info@sportinderondevenen.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Juni Beweegt voor 50-plussers weer van start

Na vijf succesvolle edities kunnen vijftigplussers ook dit jaar tijdens Juni Beweegt weer kennismaken met sport- en beweegactiviteiten. Inwoners uit de voormalige gemeente Abcoude kunnen natuurlijk ook meedoen. Op www.sportinderondevenen.nl staat het complete overzicht van alle activiteiten en het aanmeldformulier. Nieuw dit jaar is dat belangstellenden zich ook kunnen opgeven … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: