Vinkefest 2023

Brandweer Vinkeveen in actie bij duinbranden Schoorl


Geplaatst op: 3 mei 2011

Vinkeveen/Schoorl - In de duingebieden van Noord-Holland woeden zondagavond twee grote branden, in Schoorl en Sint Maartenszee. Een kleinere derde brand bij Egmond aan Zee was zondagavond snel geblust.

Vanwege de grote branden werd ook de hulp ingeroepen van korpsen ver buiten de regio. Ook Vinkeveen werd maandagmorgen opgeroepen.

In verband met de branden twee mensen aangehouden. Dat liet burgemeester Piet Bruinooge van Alkmaar, die het crisisteam rond de branden leidt, zondagavond op een persconferentie weten.

De autoriteiten hebben het publiek inmiddels opgeroepen niet richting de branden te komen. Voor informatie is een speciaal telefoonnummer geopend: 072-8880000.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Brandweer Vinkeveen in actie bij duinbranden Schoorl

Vinkeveen/Schoorl - In de duingebieden van Noord-Holland woeden zondagavond twee grote branden, in Schoorl en Sint Maartenszee. Een kleinere derde brand bij Egmond aan Zee was zondagavond snel geblust.Vanwege de grote branden werd ook de hulp ingeroepen van korpsen ver buiten de regio. Ook Vinkeveen werd maandagmorgen opgeroepen. In verband … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: