Politie Amsterdam twittert tijdens Koninginnedag


Geplaatst op: 29 april 2011

De politie Amsterdam-Amstelland twittert live tijdens de komende Koninginnedag. Wie zich aanmeldt als volger van de politie-tweets ziet wat de politie doet en kan berichten verwachten over veiligheid en bereikbaarheid in Amsterdam. De tweets zijn te volgen via www.twitter.com/politieaa. In alle berichten over Koninginnedag komt de hashtag (code) #Qday020 te staan, zodat ook Twitteraars die tweets zoeken over Koninginnedag in Amsterdam de berichten tegen kunnen komen.

Het Amsterdamse korps zet Twitter sinds ongeveer een jaar in om nieuws- en opsporingsberichten te verspreiden. Tijdens de huldiging van het Nederlands elftal gebruikte de politie Twitter voor het eerst om bezoekers van een evenement snel en direct te informeren. Ook twitterde de politie onder meer live rondom oud en nieuw, het zeilevenement SAIL 2010 en het Prinsengrachtconcert.

***
Ontvang direct informatie bij calamiteiten op je Iphone, Blackberry en Android. Download de app via
***

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Amsterdam Amstelland

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politie Amsterdam twittert tijdens Koninginnedag

De politie Amsterdam-Amstelland twittert live tijdens de komende Koninginnedag. Wie zich aanmeldt als volger van de politie-tweets ziet wat de politie doet en kan berichten verwachten over veiligheid en bereikbaarheid in Amsterdam. De tweets zijn te volgen via www.twitter.com/politieaa. In alle berichten over Koninginnedag komt de hashtag (code) #Qday020 te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: