CSW C3 Kampioen


Geplaatst op: 27 april 2011

CSW C3 moest om 19.00 uur aantreden tegen DOB C1 in Nigtevecht, na een gelijk spel eerder tegen DOB en verlies tegen Argon moest het vanavond gebeuren.

De laatste kans "dit jaar'' om Kampioen te worden.
Met een bijna storm langs het kanaal de eerste helft tegen de wind in begonnen met Martijn op goal die met name op links moeite had de bal binnen de lijnen te houden. Maar daar moesten ze wel heen want Clint onze zeer snelle linksbuiten kreeg voldoende ruimte en liep met regelmaat de rechtsachter compleet zoek. Na een minuut of tien kwam er een voorzet op David die de bal niet goed raakte maar de afvallende bal werd door Dean goed in getikt.
0-1. na een aantal kansen over en weer kwam er een diepe bal voor de spits van DOB en die ging over iedereen heen (wind) en werd goed afgemaakt door deze spits 1-1. CSW liet het er niet bij zitten en ging gewoon verder waar het mee bezig was een leuke pot voetbal.

Bal van Clint kwam via de lat bij Dennis die het beheerst afmaakte 1-2 met de rust. Na de rust had CSW de wind mee en werd er af en toe geschoten Thomas raakte de bal lekker en de keeper kon hem net keren maar Dylan was er als de kippen bij om hem in te schieten 1-3. De achterhoede met Raymond, Timo,Rik en Coen kregen het steeds drukker maar hielden zich prima staande tot erbij een corner iemand Martijn tegen wilde houden en tot ieders verbazing de bal op de stip ging vanwege een vermeende overtreding 2-3. Toen was het aan CSW om veerkracht te tonen en niet bij de pakken neer te gaan zitten. Dit werd prima opgepakt door het team en Daan was ziek maar kwam er toch nog even in en Dion probeerde op een pass van Bas er door te glippen maar werd bijna onder het gras gestopt. Uit de vrije trap die ingestudeerd leek kwam niet het gewenste resultaat maar uit de volgende aanval was het weer Clint die de bal van Dennis kreeg en nu het zelf mooi afronden 2-4. De scheids had nu geen reden meer om nog langer door te laten gaan en onder luid applaus van de CSW en DOB aanhang werden de kampioenen gefeliciteerd.

Klasse mannen en natuurlijk ook de Trainers Mauri en Rene en Coach Bert. Bedankt voor een mooi seizoen namens jullie altijd trouwe supporters.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

CSW C3 Kampioen

CSW C3 moest om 19.00 uur aantreden tegen DOB C1 in Nigtevecht, na een gelijk spel eerder tegen DOB en verlies tegen Argon moest het vanavond gebeuren. De laatste kans "dit jaar'' om Kampioen te worden.Met een bijna storm langs het kanaal de eerste helft tegen de wind in begonnen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: