Inschrijving Verkiezing Beste Onderneming en Starter van Aalsmeer van start


Geplaatst op: 27 april 2011

Vanaf 21 april is de inschrijving voor de Verkiezing Beste Onderneming en Starter van Aalsmeer van start gegaan. Het College van B&W van de Gemeente Aalsmeer heeft op initiatief van de Rabobank Regio Schiphol en Flynth adviseurs en accountants de Ondernemingsverkiezing in het leven te roepen.

Wethouder Economische Zaken Ad Verburg: "De gemeente wil de waardering laten blijken voor alle ondernemingen in haar gemeente. Op 28 oktober 2011 zullen tijdens de ondernemersavond twee prijzen worden uitgereikt. Het gaat om de prijzen ‘Onderneming van het jaar' en ‘Starter van het jaar'. De drie beste bedrijven van Aalsmeer en Kudelstaart worden dan genomineerd voor de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2011/2012."
Bij de Onderneming van het jaar zullen de criteria in ieder geval zijn: Innovatief, Duurzaam en blijk van Lokale betrokkenheid. Bij de Starter van het jaar zal gelet worden op de criteria: Innovatief, Groei en Marktpotentie. De nominaties voor ondernemer en starter van het jaar zullen door de ondernemers zelf gedaan worden. Andere ondernemers of inwoners of instellingen uit Gemeente Aalsmeer kunnen mogelijke kandidaten motiveren om deze stap te zetten of bedrijven aandragen via OvhJ@aalsmeer.nl. De werkgroep Onderneming van het jaar zal dan het bedrijf benaderen om te verzoeken mee te doen. Uit de groep ondernemers die zich heeft opgegeven, zal door de jury vijf ondernemers worden geselecteerd. De geselecteerde ondernemers zullen allen bezocht worden door de jury. Hierna zal de jury in beraad gaan en één van hen als winnaar uitkiezen. De jury bestaat uit Burgemeester en Wethouder Economische Zaken van Gemeente Aalsmeer en een aantal vertegenwoordigers van het lokale bedrijfsleven. Burgemeester Pieter Litjens zal voorzitter zijn van de jury en de prijs voor Beste Onderneming in Aalsmeer uitreiken. Wethouder Economische Zaken Ad Verburg zal de prijs Starter van Aalsmeer uitreiken. De winnaars worden tijdens een feestelijke avond op 28 oktober 2011 bekend gemaakt.

Aanmelden beste Onderneming en Starter van Aalsmeer
Bent u (of kent u) een ondernemer die met passie onderneemt, innoveert, lokaal betrokken, en duurzaam is en een bedrijf heeft opgebouwd dat een voorbeeld is voor collega-ondernemers? Een bedrijf dat wat u betreft zich de Beste Onderneming van Aalsmeer zou mogen noemen? Dan kunt u zich aanmelden voor de Verkiezing Beste Onderneming of Beste Starter van Aalsmeer door het ingevulde inschrijfformulier via emailadres OvhJ@aalsmeer.nl naar ons toe te sturen. De aanmelding sluit op 15 juni. Voor meer informatie kijk op de website www.aalsmeer.nl/OvhJ.

Op de foto: Jury Verkiezing Beste Onderneming en Starter van Aalsmeer. Van links naar rechts: Voorzitter: Pieter Litjens, Burgemeester Aalsmeer, Jeroen Broeknellis, directeur Wholesale Rabobank Regio Schiphol, John Jansen, CEO ATP, Marcel Claessen, vestigingsdirecteur Aalsmeer Flora Holland, Dirk de Bie, adviseur Regiostimulering Kamer van Koophandel, Jos Schouten, bedrijfsadviseur Flynth adviseurs en accountants, Ad Verburg, Wethouder Economische Zaken.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inschrijving Verkiezing Beste Onderneming en Starter van Aalsmeer van start

Vanaf 21 april is de inschrijving voor de Verkiezing Beste Onderneming en Starter van Aalsmeer van start gegaan. Het College van B&W van de Gemeente Aalsmeer heeft op initiatief van de Rabobank Regio Schiphol en Flynth adviseurs en accountants de Ondernemingsverkiezing in het leven te roepen. Wethouder Economische Zaken Ad … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: