001 -Family

Afvalroadshow opnieuw in De Ronde Venen


Geplaatst op: 27 april 2011

Donderdag 28 april staat de Afvalroadshowwagen van de campagne ‘Doe meer met afval' op de weekmarkt in Mijdrecht. Met deze mobiele roadshow wil de gemeente De Ronde Venen haar inwoners (jong en oud) op een actieve manier laten zien wat het belang van afvalscheiding is en wat er met het gescheiden afval gebeurt.

Vorig jaar oktober stond de wagen bij de Kringkoop in Mijdrecht, waar veel bezoekers een kijkje achter de schermen van afvalverwerking namen. Vanaf 12.00 uur kunnen geïnteresseerden de wagen bezoeken.

In de Afvalroadshowwagen worden zowel volwassenen als kinderen op een uitdagende én leerzame manier persoonlijk en spelenderwijs geïnformeerd over alles wat met afvalscheiding en afvalrecycling te maken heeft. In de promotiewagen draait de campagnefilm ‘Doe meer met afval' en er is een informatieve wand met allerlei interactieve onderdelen.

De bezoekers kunnen ook meedoen aan diverse spellen en een quiz. Op de Afvalroadshowwagen zijn gastheren en -vrouwen aanwezig om de bezoekers te helpen en de meest uiteenlopende vragen over afval te beantwoorden.

Met de campagne ‘Doe meer met afval' vragen alle Utrechtse gemeenten extra aandacht voor de manieren van afvalinzameling en het belang van afvalscheiding en afvalrecycling.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Afvalroadshow opnieuw in De Ronde Venen

Donderdag 28 april staat de Afvalroadshowwagen van de campagne ‘Doe meer met afval' op de weekmarkt in Mijdrecht. Met deze mobiele roadshow wil de gemeente De Ronde Venen haar inwoners (jong en oud) op een actieve manier laten zien wat het belang van afvalscheiding is en wat er met het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: