001 -Family

Rijbewijs kwijt op A2


Geplaatst op: 26 april 2011

Breukelen/Vinkeveen - Twee automobilisten raakten op maandag 25 april hun rijbewijs kwijt omdat zij meer dan 50 km/u te hard reden.

Rond 09.20 uur zag een motoragent dat een automobilist met hoge snelheid over de Rijksweg A2 reed, komende uit de richting van Amsterdam. De agent ging achter hem aan en klokte de haastige automobilist ter hoogte van Breukelen op 160 km/u. De man, 53 jaar oud en afkomstig uit Nijlen (België), werd aan de kant gezet. Hij kreeg een proces-verbaal en moest zijn rijbewijs inleveren.

Rond 12.30 uur hield een andere automobilist zich ook niet aan de maximumsnelheid van 100 km/u. Een motoragent klokte hem ter hoogte van Vinkeveen op 160 km/u. De automobilist, een 32-jarige Amsterdammer, moest afstand van zijn rijbewijs doen en kreeg een proces-verbaal.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rijbewijs kwijt op A2

Breukelen/Vinkeveen - Twee automobilisten raakten op maandag 25 april hun rijbewijs kwijt omdat zij meer dan 50 km/u te hard reden.Rond 09.20 uur zag een motoragent dat een automobilist met hoge snelheid over de Rijksweg A2 reed, komende uit de richting van Amsterdam. De agent ging achter hem aan en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: