Schoolhockeytoernooi VLC


Geplaatst op: 26 april 2011

Vrijdag 15 april jongsteden heeft het Veenlanden College , onder een heerlijk voorjaarszonnetje, met 4 hockeyteams meegedaan aan het jaarlijkse KNHB schoolhockeytoernooi.

Op verschillende fraaie hockeycomplexen (Larensche Mixed Hockey Club, MHC 't Spandersbos Hilversum, Huizer HC en MHC Gooische Bussum) werd de sportieve strijd aangegaan met andere scholen uit de regio Utrecht.
Helaas zijn de resultaten van onze hockeyteams niet goed genoeg geweest om begin juni in het Amsterdamse Bos mee te doen om het schoolkampioenschap van Nederland.
Deze titel werd de laatste jaren opgeëist door scholen uit Amstelveen, 't Gooi en de Haagse regio met vrijwel volledige selecties van landelijk spelende hockeyers. Tegen zoveel hockeygeweld hebben onze spelers en speelsters weinig in de melk te brokkelen helaas.
Maar.......als er een titel bestond voor de meest sportieve en gezellige deelnemers dan wonnen we deze titel met glans! We hebben zeer veel plezier gehad en kijken weer uit naar volgend jaar.

Onze dank gaat uit naar de VLC begeleiding en ook alle ouders die ook dit jaar weer onmisbaar waren om alle spelers en speelsters te vervoeren.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Schoolhockeytoernooi VLC

Vrijdag 15 april jongsteden heeft het Veenlanden College , onder een heerlijk voorjaarszonnetje, met 4 hockeyteams meegedaan aan het jaarlijkse KNHB schoolhockeytoernooi. Op verschillende fraaie hockeycomplexen (Larensche Mixed Hockey Club, MHC 't Spandersbos Hilversum, Huizer HC en MHC Gooische Bussum) werd de sportieve strijd aangegaan met andere scholen uit de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: