001 -Family

Yoeki Bos met Jinx all-over kampioen L1/L2 pony's en paarden op dressuur driedaagse van Woubrugge


Geplaatst op: 26 april 2011

Afgelopen weekend vond op stal HorseZone in Woubrugge onder zomerse omstandigheden een dressuur driedaagse plaats. RV Bliss was de organisator van dit evenement.

Op vrijdag 22 april startte Yoeki Bos uit De Hoef met haar 4-jarige pony Hof ter Eekter's Jinx in de L1. Ze moesten nog 1 winstpunt halen voor de overgang naar de klasse L2. Bij alle twee de proeven werden zij eerste met 194 en 197 punten. Goed voor drie winstpunten en ruim voldoende voor de overgang naar de klasse L2.

Op zaterdag 23 april maakten Yoeki en Jinx hun debuut in de L2. In beide proeven werden ze eerste geplaatst met 223 en 192 punten. In totaal 4 winstpunten.

Op zondag 24 april reden Yoeki en Jinx weer naar een mooie eerste plaats, de eerste proef met 186 punten en de tweede proef met 200 punten. In totaal 3 winstpunten.

Uiteindelijk werd zij aan het eind van de driedaagse uitgeroepen tot all-over kampioen in de rubrieken L1/L2 pony's en paarden!
RV Bliss stelde een mooie statiedeken voor Jinx als prijs ter beschikking. Kortom, een topweekend voor Yoeki en Jinx!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Yoeki Bos met Jinx all-over kampioen L1/L2 pony's en paarden op dressuur driedaagse van Woubrugge

Afgelopen weekend vond op stal HorseZone in Woubrugge onder zomerse omstandigheden een dressuur driedaagse plaats. RV Bliss was de organisator van dit evenement. Op vrijdag 22 april startte Yoeki Bos uit De Hoef met haar 4-jarige pony Hof ter Eekter's Jinx in de L1. Ze moesten nog 1 winstpunt halen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: