001 -Family

Collectanten gezocht voor het Rode Kruis


Geplaatst op: 26 april 2011

De Nationale Collecteweek van Het Nederlandse Rode Kruis vindt plaats van 19-25 juni 2011.
Wij zijn op zoek naar collectanten die op één of twee avonden willen collecteren in de eigen wijk. Kunt u in deze week 2 - 2½ uur van uw tijd missen? En wilt u wat doen voor de mensen bij u in de buurt voor wie de hulp van het Rode Kruis onmisbaar is? Meld u dan nu aan als collectant voor het Rode Kruis.

De opbrengst zal net als in vorige jaren worden besteed aan activiteiten van het Rode Kruis in uw regio. U kunt denken aan sociale activiteiten, zoals dagtochtjes voor mensen die niet meer zo gemakkelijk er zelf op uit kunnen en vrijwilligers die mensen bezoeken voor een praatje. Maar het Rode Kruis maakt zich ook sterk voor noodhulp en opvang, waar en wanneer dat nodig is. Een gedeelte van de collecteopbrengst gaat ook naar onze internationale hulp.

Om u aan te melden kunt u contact opnemen met het kantoor op 0297 - 25 42 31 of via email: stichtsweidegebied@redcross.nl

We kunnen uw hulp echt goed gebruiken, alvast bedankt.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Collectanten gezocht voor het Rode Kruis

De Nationale Collecteweek van Het Nederlandse Rode Kruis vindt plaats van 19-25 juni 2011.Wij zijn op zoek naar collectanten die op één of twee avonden willen collecteren in de eigen wijk. Kunt u in deze week 2 - 2½ uur van uw tijd missen? En wilt u wat doen voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: