001 - De Baat

Dramatisch Paasweekend brengt KDO 1 verder in het nauw


Geplaatst op: 26 april 2011

Voor het eerste van KDO stonden erin het Paasweekeinde twee cruciale thuiswedstrijden op het programma tegen respectievelijk Nederhorst en Nieuw West. Nadat er op Paaszaterdag kansloos werd met 1-4 verloren tegen Nederhorst, ging KDO met dezelfde cijfers op Tweede Paasdag ook verdiend ten onder tegen mededegradatiekandidaat Nieuw West.

Tegen beide ploegen waren de Kwakelaars duidelijk de mindere partij en werd er twee keer terecht verloren. Voor KDO rest nu niks anders dan de wonden linken en de drie wedstrijden die nog gaan komen, alles uit de kast te halen om te hopen op een stunt om zodoende de alom gevreesde degradatieplaats nummer 13 te ontlopen. Aanstaande zondag speelt het eerste opnieuw tegen Nieuw West, maar dan om 14:00 uur in Amsterdam.

Laten we met z'n allen voor zorgen dat KDO de weg omhoog kan vinden, zodat de terugkeer in de derde klasse niet in mineur zal eindigen!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dramatisch Paasweekend brengt KDO 1 verder in het nauw

Voor het eerste van KDO stonden erin het Paasweekeinde twee cruciale thuiswedstrijden op het programma tegen respectievelijk Nederhorst en Nieuw West. Nadat er op Paaszaterdag kansloos werd met 1-4 verloren tegen Nederhorst, ging KDO met dezelfde cijfers op Tweede Paasdag ook verdiend ten onder tegen mededegradatiekandidaat Nieuw West. Tegen beide … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: