Geslaagde beursvloer workshop


Geplaatst op: 26 april 2011

Hoe word je succesvol op de beursvloer? Hoe kun je goede matches maken? Wat kun je als maatschappelijke instelling aanbieden aan een bedrijf, als tegenprestatie?
Op dinsdag 19 april kwamen een dertigtal vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties bij elkaar in het gebouw van de Rabobank in Mijdrecht, voor een workshop om te oefenen voor de beursvloer.
De boodschap was dat een goede voorbereiding essentieel is voor succes. Drie basisvragen stonden centraal: Wie ben ik (hoe stel je je organisatie voor?), Wat wil ik (welke wens zou ik voor mijn organisatie graag vervuld willen zien?), Wat kan ik (wat kunnen we ervoor terugdoen?).

In drie groepen gingen de aanwezigen aan de slag om die vragen te beantwoorden. En daarbij ging het niet alleen om de inhoud, maar vooral ook om dat kort en bondig, concreet en creatief te doen, want niemand zit te wachten op een saai verhaal van tien minuten!

De groepen kregen maar een beperkte tijd, die omvloog. Soms probeerde men na de bel nog even door te gaan, uit enthousiasme over het onderwerp.

Na afloop werd er een keer echt geoefend. De deelnemers gingen goed voorbereid naar huis, een stap dichter bij een succesvolle beursvloer!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Geslaagde beursvloer workshop

Hoe word je succesvol op de beursvloer? Hoe kun je goede matches maken? Wat kun je als maatschappelijke instelling aanbieden aan een bedrijf, als tegenprestatie?Op dinsdag 19 april kwamen een dertigtal vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties bij elkaar in het gebouw van de Rabobank in Mijdrecht, voor een workshop om te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: