Afsluitende inloopavond genealogie


Geplaatst op: 26 april 2011

Op maandagavond 2 mei a.s. sluit de genealogiegroep van de Historische Vereniging de Proosdijlanden de reeks succesvolle inloopavonden van 2010 - 2011 af.

Dit is opnieuw in het verenigingsonderkomen in gebouw De Boei te Vinkeveen. Zoals de ervaringen inmiddels hebben bewezen, kon menig bezoeker door enthousiaste medewerkers en bezoekers op het juiste spoor worden gezet.
Op 2 mei zal de heer Peter van Golen de avond openen met een lezing over stamboomonderzoek. Hij doet dit aan de hand van zijn ervaringen met de Nederlandse Genealogische Vereniging (N.G.V.)

Na de gebruikelijke koffiepauze bestaat er gelegenheid om persoonlijke ervaringen met onze vaste bezoekerskern te delen of hulp te vragen aan de leden van de werkgroep Genealogie. Deze laatste avond vormt tevens een goede gelegenheid om gezamenlijk plannen te maken of wensen ter tafel te brengen voor een nieuwe reeks bijeenkomsten, die in september weer van start zullen gaan.
De avond begint om 19.30 en u bent van harte welkom.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Afsluitende inloopavond genealogie

Op maandagavond 2 mei a.s. sluit de genealogiegroep van de Historische Vereniging de Proosdijlanden de reeks succesvolle inloopavonden van 2010 - 2011 af. Dit is opnieuw in het verenigingsonderkomen in gebouw De Boei te Vinkeveen. Zoals de ervaringen inmiddels hebben bewezen, kon menig bezoeker door enthousiaste medewerkers en bezoekers op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: