De Baat (2e)

Koninginnedag 2011 in Aalsmeer


Geplaatst op: 22 april 2011

De traditie wil dat burgers en voornamelijk kinderen op Koninginnedag geen vergunning nodig hebben om op straat hun tweedehands spulletjes te verkopen. Om Koninginnedag voor iedereen veilig en plezierig te laten verlopen wil de gemeente Aalsmeer een aantal spelregels afspreken.

Wanneer hebt u geen tijdelijke standplaatsvergunning nodig?

• U als particulier tweedehands spulletjes wilt verkopen op zaterdag 30 april tussen 07.00 uur en 18.00 uur, hebt u geen vergunning nodig.
• U niet voor de in- en uitgang van een winkel of nooduitgang gaat staan en zitten.
• U tijdens deze verkoop niet gaat bakken, braden of frituren, geen bederfelijke etenswaren (alle eten die in de ijskast bewaard moet worden), of alcoholische dranken of (levende) dieren verkoopt.
• U geen drinken verkoopt in glas of glazen flesjes.
• U geen versterkte muziek produceert.

Wanneer heeft u wel een tijdelijke standplaatsvergunning of tapontheffing voor de vrijmarkt nodig?
• U een professionele handelaar bent die nieuwe of gebruikte goederen wil verkopen.
• U wilt gaan bakken, braden of frituren bederfelijke etenswaren en/of alcoholische drank of (levende) dieren wil verkopen of versterkte muziek wil maken.

Indien u twijfelt of een vergunning noodzakelijk is verzoeken wij u contact op te nemen met het cluster vergunningen van de gemeente Aalsmeer. Als er aan bovenstaande spelregels wordt gehouden, zijn er veel mogelijkheden op Koninginnedag.

Verder vragen wij u om zoveel mogelijk kinderen de mogelijkheid te geven om te verkopen tijdens de vrijmarkt. Verder roepen wij u op om de goederen en vuilnis die overgebleven zijn na de vrijmarkt zelf af te voeren en uw verkoopplaats schoon achter te laten.

Het college van burgemeester en wethouders wenst u een veilig en vooral fijne Koninginnedag 2011 toe.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Koninginnedag 2011 in Aalsmeer

De traditie wil dat burgers en voornamelijk kinderen op Koninginnedag geen vergunning nodig hebben om op straat hun tweedehands spulletjes te verkopen. Om Koninginnedag voor iedereen veilig en plezierig te laten verlopen wil de gemeente Aalsmeer een aantal spelregels afspreken.Wanneer hebt u geen tijdelijke standplaatsvergunning nodig?• U als … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: