Line up Vogelvrij Festival 25 juni 2011 bekend


Geplaatst op: 22 april 2011

Vogelvrij Festival zal 25 juni de wijde omgeving weer op zijn grondvesten doen schudden.
De opzet van het festival zal de bezoekers opnieuw versteld doen staan. Een daverende line-up met nationale en internationale toppers gaat de zomer vogelvrij inleiden.

De organisatie van Vogelvrij Festival heeft een geweldige line-up weten vast te leggen. Om te beginnen zal regionaal talent zijn opwachting maken. Del Amor, J-Romeo en Ace Andrew zullen het publiek opwarmen.

Als de avond invalt is het tijd om onze nationale toppers te verwelkomen. Looney Tune, Robert Feelgood en Irwan gaan ervoor zorgen dat het publiek helemaal loskomt. Daarna wordt het tijd voor de Latin House van D-Rashid. De geestelijk vader van Latin Village past precies bij de uitstraling van het Vogelvrij Festival.

De hoofdact van 2011 stond vorig jaar al bovenaan ons verlanglijstje, maar dit jaar hebben wij hem echt weten te strikken: ERICK E. Volgens de ranglijst van DJ Guide de beste en populairste dj van Nederland. De avond zal worden afgesloten door niemand minder dan Baggi Begovic en Billy The Klit. Om het festival compleet te maken, worden de dj's begeleidt door Nederlands beste vrouwelijke MC: Lady Bee en vocalist / zangeres MC Choral.

De kaartverkoop begint in mei. Hou de website in de gaten voor meer informatie. Early Bird tickets vliegen online de deur uit voor € 15,-. Normale kaarten kosten € 20,-. Het festival zal dit jaar beginnen om 15.00 uur en tot in ieder geval twee uur in de nacht zullen de bezoekers zich "Vogelvrij" voelen.

Zet dus een grote streep in je agenda op 25 juni 2011. Voor meer info kun je de website http://www.vogelvrij-festival.nl in de gaten houden of je aanmelden via Facebook, Twitter en Hyves.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Line up Vogelvrij Festival 25 juni 2011 bekend

Vogelvrij Festival zal 25 juni de wijde omgeving weer op zijn grondvesten doen schudden. De opzet van het festival zal de bezoekers opnieuw versteld doen staan. Een daverende line-up met nationale en internationale toppers gaat de zomer vogelvrij inleiden. De organisatie van Vogelvrij Festival heeft een geweldige line-up weten vast … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: