001 - De Baat

Vergadering leden Midpoint


Geplaatst op: 21 april 2011

Mijdrecht - Omroepverening Midpoint houdt dinsdag 10 mei om 20.00 uur een ledenvergadering in de Meijert, Dr J. v.d. Haarlaan 6. Het bestuur legt twee voorstellen aan de leden voor: een fusie met Stichting Rosa FM door de oprichting van een nieuwe omroepstichting en de opheffing van de omroepvereniging Midpoint.

Door omstandigheden is de ledenlijst van de omroepvereniging niet actueel. Omdat de vereniging geen contributie heft is ook daaruit niet op te maken welke personen lid zijn van de vereniging. Bovendien is de afgelopen jaren niet met een formele opzegging gewerkt zoals de statuten voorschrijven. Leden zijn personen die gebruikmaken van de facaliteiten van Midpoint FM en TV en/of een directe bijdrage leveren aan het tot stand komen van één of meerdere omroepproducties van Midpoint.

Het bestuur nodigt een ieder die meent lid te zijn uit, dit uiterlijk 28 april schriftelijk te melden bij het bestuur, Midpoint FM & TV, Rendementsweg 10D, 3641 SK Mijdrecht. Daarin dient men aan te geven waarom men meent lid te zijn onder vermelding van naam, postadres en e-mailadres in verband met de toezending van de vergaderstukken voor de ledenvergadering.

Men ontvangt een bevestiging van het lidmaatschap dat tevens dient als toegangsbewijs voor 10 mei.

Op dit moment zijn er twee lokale omroepen: Midpoint en Rosa en er is maar één zendmachtiging. De besturen willen een gezamenlijke omroep oprichten.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Midpoint FM & TV

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vergadering leden Midpoint

Mijdrecht - Omroepverening Midpoint houdt dinsdag 10 mei om 20.00 uur een ledenvergadering in de Meijert, Dr J. v.d. Haarlaan 6. Het bestuur legt twee voorstellen aan de leden voor: een fusie met Stichting Rosa FM door de oprichting van een nieuwe omroepstichting en de opheffing van de omroepvereniging Midpoint. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: