001 -Family

Teams TV Wilnis staan hun mannetje


Geplaatst op: 20 april 2011

Het tennisseizoen is alweer even van start gegaan. Voorbereidingen werden getroffen, er werd volop getraind en nu is de competitie begonnen! De teams van tennisvereniging Wilnis kunnen aan de bak. Vorig jaar zijn er tal van teams kampioen geworden, waardoor zij gepromoveerd zijn. Dit jaar kan iedereen zich opmaken voor een pittige strijd!

Hoe kun je de voorjaarscompetitie nu eens goed beginnen? Trainen natuurlijk, oefenen, metaal voorbereiden, maar ook nieuwe teamkleding! Eenheid, dat straalt kracht uit. Daar waren vele teams het over eens en dat is dit jaar goed te merken. Tal van teams hebben hun teamkleding gesponsord gekregen.

- Motion Gietvloeren heeft het eerste herenteam op zaterdag in het nieuw gestoken. De heren Frans van Loon, René vd Kroon, Jeroen Oudheusden en Eric Regien komen uit in de 2e klasse.

- Jeroc 2000 heeft het eerste damesteam op zaterdag van compleet nieuwe kleding voorzien. De dames Caroline Prins, Caroline Altona, Danique Bank, Maj Gigengack, Christa Hemelaar en Karin de Vink komen uit in de overgangsklasse, omdat zij vorig jaar zijn gepromoveerd. Voor het eerst bestaat er een overgangsklasse, de klasse net voor de eredivisie.

- Het eerste damesteam is echter niet de enige die gesponsord zijn door Jeroc 2000. Ook het eerste herenteam op zondag heeft deze mooie kleding gekregen. De heren Ronald Lucassen, Johan van Westendorp, Jochem van Bergen, Nick de Vink en Harry de Vink komen uit in de 5e klasse.

- Beautysalon Perine heeft ook haar betrokkenheid getoond door het eerste damesteam van de dinsdag in mooie teamkleding te steken! De dames Dorien van Proosdij, Jolande Sangers, Anita de Jonge, Esther Blom en Perine Gerkes komen uit in de 1e klasse.

Ook andere teams van TV Wilnis zijn zelf op pad gegaan voor teamkleding. Het geeft een goed teamgevoel en iedereen is daarmee klaar voor de strijd!
Tennisvereniging Wilnis staat in het teken van gezelligheid en sportiviteit. Met deze instelling beginnen alle teams ook aan de competitie. Maar vergis u niet, fanatiek zijn ze wel! Want de winnaars mentaliteit is er, maar altijd met een glimlach en gezelligheid.
Publiek is altijd welkom, dus ben u benieuwd hoe de teams het ervan afbrengen? De hele week is er tennis te zien, van dinsdag tot en met zondag.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Teams TV Wilnis staan hun mannetje

Het tennisseizoen is alweer even van start gegaan. Voorbereidingen werden getroffen, er werd volop getraind en nu is de competitie begonnen! De teams van tennisvereniging Wilnis kunnen aan de bak. Vorig jaar zijn er tal van teams kampioen geworden, waardoor zij gepromoveerd zijn. Dit jaar kan iedereen zich opmaken voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: