Queensnight met DJ Kingsize bij AJOC


Geplaatst op: 19 april 2011

Zoals ieder jaar organiseert jongerenvereniging AJOC de dag voor Koninginnedag, vrijdag 29 april, het welbekende Queensnight!
Al sinds jaar en dag wordt Koninginnenacht traditiegetrouw gevierd in Immitsj. De ideale locatie omdat dan ook nog het vuurwerk en de kermis kunnen worden meegepakt op het terrein van Argon. Je zou zeggen: Hollandser kan Oranje Boven niet gevierd worden.
Immitsj zal weer omgetoverd worden tot het Oranje Walhalla van De Ronde Venen. De Hollandse hits zullen deze avond door niemand minder dan DJ Kingsize ten gehore worden gebracht!

Dus wil jij dit feest niet missen? Kom dan op vrijdag 29 april naar Immitsj (Windmolen 75, Mijdrecht) om Koninginnedag 2011 op de gezelligste manier in te luiden!

Het feest begint om 21.30 uur. Tijdens het vuurwerk zullen we met z'n allen van de show kunnen genieten, om vervolgens weer verder te feesten! De entree bedraagt €3,-
Neem je legitimatie mee, want als je onder de 16 bent kunnen we je helaas niet binnenlaten!
Consumpties (bier, wijn, fris) kosten in Immitsj nog steeds slechts €1.50!

Kijk voor meer info op www.ajoc.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: AJOC

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Queensnight met DJ Kingsize bij AJOC

Zoals ieder jaar organiseert jongerenvereniging AJOC de dag voor Koninginnedag, vrijdag 29 april, het welbekende Queensnight! Al sinds jaar en dag wordt Koninginnenacht traditiegetrouw gevierd in Immitsj. De ideale locatie omdat dan ook nog het vuurwerk en de kermis kunnen worden meegepakt op het terrein van Argon. Je zou zeggen: … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: