Vinkefest 2023

Grote Groene Paasshow bij Van Kouwen


Geplaatst op: 19 april 2011

Aansluitend aan de Autorai organiseren de Van Kouwen bedrijven een grote paasshow van donderdag 21 april t/m 2e Paasdag 25 april. Als primeur zal de nieuwe Kia Picanto in de showrooms in Amsterdam Zuidoost en Aalsmeer staan.

De compleet nieuwe Kia Picanto is één van de zuinigste auto's in Europa en met een vanafprijs van € 7995,- en 7 jaar garantie een zeer interessante auto in het A-segment. Verder geeft Van Kouwen € 1000,- extra inruil bovenop de taxatiewaarde bij aankoop van zowel een nieuwe als een gebruikte auto. Alle vestigingen met uitzondering van Amsterdam West en Amstelveen zijn 2e paasdag geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Ook Fiat Vermeij in Uithoorn, onderdeel van de Van Kouwen Groep, heeft 5 "groene" modellen met extra voordeel en interessante financieringsmogelijkheden. Bij Opel kan er in combinatie met de € 1000,- extra inruil ook nog gebruik worden gemaakt van de 50/50 deal, waarbij de helft van de auto pas over 2 jaar betaald hoeft te worden.

In de vestiging in Amsterdam Zuidoost zal op 2e paasdag een optreden worden verzorgd door Ray Klaassen, bekend van The Voice Of Holland. Iedere offerte die tijdens de Paasshow wordt gemaakt, wordt beloond met de nieuwe single van Ray Klaassen.

Voor meer informatie en openingstijden kunt u terecht op www.vankouwen.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Van Kouwen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Grote Groene Paasshow bij Van Kouwen

Aansluitend aan de Autorai organiseren de Van Kouwen bedrijven een grote paasshow van donderdag 21 april t/m 2e Paasdag 25 april. Als primeur zal de nieuwe Kia Picanto in de showrooms in Amsterdam Zuidoost en Aalsmeer staan. De compleet nieuwe Kia Picanto is één van de zuinigste auto's in Europa … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: