Rode Kruis gasten ‘Tafeltje Dekje’ naar Hilverda-Kooij


Geplaatst op: 19 april 2011

Aalsmeer - Een dag met lekker eten, entertainment, een rondleiding en gezellig samen zijn. Voor veertig deelnemers uit Aalsmeer aan de jaarlijkse ‘Tafeltje Dekje' activiteit zorgde dit afgelopen zaterdag voor een plezierige dag. Dit jaar werd het evenement gehouden bij snijbloemenspecialist Hilverda-Kooij in De Kwakel. De organisatie was in handen van het Jongeren Rode Kruis Aalsmeer & Uithoorn. Voorzitter van het Jongeren Rode Kruis Lotte Klumper: ‘De gasten hebben zich prima vermaakt en gingen zeer tevreden huiswaarts.'

De gasten werden verwelkomd in de kantine van Hilverda-Kooij met een kopje thee of koffie. Tijdens het nuttigen hiervan werd er gezellig met elkaar gepraat. De live muziek werd verzorgd door de twee ervaren accordeonspelers Gon en Ben die welbekende liederen speelden.

Voordat het eten werd opgediend, hield de bedrijfsleider van Hilverda-Kooij, de heer Han Hogervorst, een presentatie over het bedrijf en gaf hij de deelnemers een rondleiding door de imposante kwekerij. Bij terugkomst konden de gasten gelijk een borrel, advocaat of frisdrank bestellen bij de jongeren van het Rode Kruis. Hierna was het tijd voor het eten. De maaltijd, bereid door Jan Alderden uit Rijsenhout, bestond uit soep, broodjes en salade. Als afsluiting bakte de heer Alderden, ter plaatse Brusselse wafels met aardbeien.

De dag werd afgesloten met een bingo waarbij de jonge Rode Kruizers de getallen oplazen en de prijzen regelden. Rond acht uur werden de deelnemers weer opgehaald en gingen ze met een volle maag en blije gezichten huiswaarts. Als presentje kregen de gasten een boek over het 100-jarig bestaan van Hilverda. Eén van de gasten: ‘Ik heb genoten van deze heerlijke dag met lekker eten en veel gezelligheid.'

Wil jij het Jongeren Rode Kruis een keer helpen of wil je meer informatie over wat het Jongeren Rode Kruis doet? Mail dan naar rkjongeren@hotmail.com.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rode Kruis gasten ‘Tafeltje Dekje’ naar Hilverda-Kooij

Aalsmeer - Een dag met lekker eten, entertainment, een rondleiding en gezellig samen zijn. Voor veertig deelnemers uit Aalsmeer aan de jaarlijkse ‘Tafeltje Dekje' activiteit zorgde dit afgelopen zaterdag voor een plezierige dag. Dit jaar werd het evenement gehouden bij snijbloemenspecialist Hilverda-Kooij in De Kwakel. De organisatie was in handen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: