Schoolkorfbaltoernooi bij VZOD

Geplaatst op: 19 april 2011

Afgelopen zaterdag 16 april is het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi bij VZOD gehouden. Het was prachtig weer en mede daardoor werd het een leuk, gezellig en sportief toernooi. Onder begeleiding van de aspiranten B1 van VZOD beleefden de kinderen van groep 3 en 4 een leuke ochtend. Het team 4a van de Graankorrel eindigde als derde, als tweede was dit het team 4a van de Antoniusschool en op de eerste plaats stond het team 4a van de OBS Kudelstaart op het podium met mooie bekers. Ook mochten alle teams mee strijden in de strafworpencompetitie. Als winnaar kwam hier uit naar voren team 4b van de Graankorrel. Alle kinderen kregen een medaille en een leuk presentje mee naar huis.

Na een korte pauze betraden de groepen 5, 6 , 7 en 8 de velden. De kinderen speelden op een sportieve manier vele wedstrijden om uiteindelijk in de finale te beslissen wie er met de hoofdprijs naar huis ging. De eindstand voor de groepen 5/6 was op de derde plaats team 6b van de Antoniusschool. Op de tweede plaats eindigde team 5a van de Graankorrel. Het team 6a van de OBS Kudelstaart eindigde op de eerste plaats. In de poule van de groepen 7/8 eindigde team 8b van de OBS Kudelstaart op de derde plaats. Op de tweede plaats team 8a van de OBS Kudelstaart en op de eerste plaats team 7b van de Graankorrel. De winnaars kregen allemaal een beker. Bovendien nam de Graankorrel de Atie Westerdijk Wisseltrofee mee naar huis, die wordt uitgereikt aan de school die gemiddeld het hoogste aantal wedstrijdpunten heeft behaald. Zowel voor de organisatie als voor de kinderen is het een geslaagd schoolkorfbaltoernooi geweest.

Afgelopen zaterdag 16 april is het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi bij VZOD gehouden. Het was prachtig weer en mede daardoor werd het een leuk, gezellig en sportief toernooi. Onder begeleiding van de aspiranten B1 van VZOD beleefden de kinderen van groep 3 en 4 een leuke ochtend. Het team 4a van de … Lees meer »