Geslaagde opening watersportseizoen bij de WVA


Geplaatst op: 19 april 2011

Afgelopen weekeind is bij de Watersportvereniging Vinkeveen Abcoude aan de Baambrugse Zuwe in Vinkeveen het nieuwe watersportseizoen officieel geopend. Na het hijsen van de vlag door burgemeester Marianne Burgman zijn de leden van start gegaan met de officiële openingswedstrijd.

Opening van het seizoen
Met een mooi zonnetje als achtergrond is met het traditionele hijsen van de vlaggen en het proosten met de kruidenbitter het watersportseizoen op de Vinkeveense Plassen officieel geopend op het clubschip van de WVA. Het moment van de opening van het seizoen is tegelijk ook aangegrepen om de Rabobank Veenstromen als nieuwe sponsor van de WVA officieel welkom te heten en het sponsorcontract te ondertekenen. Na deze officiële handelingen konden alle watersport liefhebbers plaatsnemen in de boten voor de inspectie van de starttoren en de traditionele openingswedstrijd van de vereniging.

Open dag
Ook dit jaar is de opening van het seizoen succesvol gecombineerd met de open dag van de vereniging. Voor 15 kinderen was er een eerste kennismaking met trainingen en wedstrijdzeilen op de Noordplas. Na in de ochtend een wedstrijdtraining gevolgd te hebben, was het hoogtepunt van de dag de openingswedstrijd, waar de geïnteresseerde jeugdige zeilers aan mee konden doen. De jeugdige deelnemers hebben zo hun eerste officiële wedstrijdervaring opgedaan!

Over de WVA
De WVA is een vereniging welke met 400 leden een grote regionale betekenis heeft. Naast jeugdleden uit het gebied van Amsterdam tot Zeist en Nieuwegein heeft de vereniging een groot aantal lokale leden die gebruik maken van de faciliteiten op Zandeiland 4. De vereniging heeft verschillende trainingsgroepen variërend van beginners tot landelijk hoog geklasseerde wedstrijdzeilers bij de jeugd. Ook is er een jaarlijks terugkerende zeilcursus voor volwassenen die in de zomermaanden de fijne kneepjes van het zeilen in de vingers willen krijgen en worden er onderlinge wedstrijden gezeild, naast activiteiten en tochten voor gemotoriseerde boten. Meer informatie kunt u vinden op www.wvavinkeveen.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Geslaagde opening watersportseizoen bij de WVA

Afgelopen weekeind is bij de Watersportvereniging Vinkeveen Abcoude aan de Baambrugse Zuwe in Vinkeveen het nieuwe watersportseizoen officieel geopend. Na het hijsen van de vlag door burgemeester Marianne Burgman zijn de leden van start gegaan met de officiële openingswedstrijd. Opening van het seizoenMet een mooi zonnetje als achtergrond is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: