001 - De Baat

OV-oplaadpunt geïnstalleerd bij het Boekhuis in de Zijdstraat Aalsmeer


Geplaatst op: 19 april 2011

Een gloednieuw OV-chip oplaadpunt is geplaatst bij het Boekhuis in de Zijdstraat. Na invoering van de OV-chipcard onbrak het Aalsmeer-centrum tot op heden zonder een dergelijk oplaadpunt. Met de installatie is deze achterstand nu verleden tijd.

Buiten een onkostenvergoeding verdient het Boekhuis niets aan de OV-chip. Het apparaat staat in de winkel en is bereikbaar tijdens de winkelopeningstijden (dus niet op zondag). Bij het oplaadpunt zijn zowel persoonlijke als anonieme OV-chipkaarten op te laden. Anonieme OV-chipkaarten zijn ook te koop in de winkel, persoonlijke OV-chipkaarten niet. Overigens sluit de aanwezigheid van het oplaadpunt goed aan bij het VVV-agentschap dat op 10 mei officieel bij het Boekhuis wordt geopend.

Voor meer info en uitleg: https://www.ov-chipkaart.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

OV-oplaadpunt geïnstalleerd bij het Boekhuis in de Zijdstraat Aalsmeer

Een gloednieuw OV-chip oplaadpunt is geplaatst bij het Boekhuis in de Zijdstraat. Na invoering van de OV-chipcard onbrak het Aalsmeer-centrum tot op heden zonder een dergelijk oplaadpunt. Met de installatie is deze achterstand nu verleden tijd. Buiten een onkostenvergoeding verdient het Boekhuis niets aan de OV-chip. Het apparaat staat in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: