Goede opkomst inloop trainingavond meidenvoetbal bij Legmeervogels


Geplaatst op: 19 april 2011

Op donderdag 14 en 28 april organiseert de trainster van de meidenvoetbalteams van de Legmeervogels , twee voetbal trainingsavonden waarbij alle meiden in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar van harte welkom zijn.

Afgelopen donderdag werd de eerste trainingsavond gehouden en deze werd goed bezocht. Middels een circuittraining kon iedereen lekker trainen en kennis maken met het voetballen zelf. De nieuwe meiden vonden het erg leuk en een aantal hebben ook al aangegeven volgend seizoen te willen voetballen.

Sophie Renes traint iedere donderdag de twee meidenteams van de Legmeervogels. Dit doet ze nu al twee jaar vol enthousiasme en ze hoopt dat het aantal meidenteams gaat groeien. Tijdens het afgelopen schoolvoetbal toernooi waren veel meiden enthousiast over de sfeer maar ook het voetballen zelf. Dit is dus een prima gelegenheid om kennis te maken met het meidenvoetbal team en hoe er wordt getraind.

Alle meiden in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar, zijn op donderdagavond 28 april van 18.00 - t/m 19.30 uur van harte welkom op het trainingsveld 5 (het grasveld links achterin). Voor vragen kan contact opgenomen worden met Sophie Renes via de het email meidenvoetbal@legmeervogels.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Goede opkomst inloop trainingavond meidenvoetbal bij Legmeervogels

Op donderdag 14 en 28 april organiseert de trainster van de meidenvoetbalteams van de Legmeervogels , twee voetbal trainingsavonden waarbij alle meiden in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar van harte welkom zijn.Afgelopen donderdag werd de eerste trainingsavond gehouden en deze werd goed bezocht. Middels een circuittraining kon iedereen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: