Argon is De Treffers makkelijk de baas

Geplaatst op: 19 april 2011

Met nog vier speelronden te gaan begonnen Argon en De Treffers aan een wedstrijd waar voor beide ploegen niets meer op het spel stond. Argon begon goed aan de wedstrijd en ging met een 1-0 voorsprong de rust in. Dit was te danken aan het goede spel van Argon en aan een aantal knappe reddingen van Argon doelman Maxime Singels. De tweede helft breidde Argon de voorsprong uit naar 2-0 mede door een rode kaart aan De Treffers zijde werd de wedstrijd makkelijk uitgespeeld.

Argon begon de wedstrijd met Patrick Lokken, Kevin van Essen en Anton den Haan in de basis. Deze keerden allen terug van een schorsing. Argon begon goed aan de wedstrijd dit resulteerde in een aantal kansen. Patrick Lokken scoorde in de 22e minuut de openingstreffer na een voorzet van Joshua Patrick. Argon speelde de openingsfase goed voetbal, maar ook De Treffers was een aantal keer gevaarlijk. Het was doelman Maxime Singels die Argon op de been hield. Vanuit een corner van Bjorn Suppers kopte Said Echargui bij de eerste paal richting het doel van Argon. Hierop reageerde doelman Maxime Singels alert door de bal met een klein tikje over de lat te werken. Derek de Bruijn miste na een half uur spelen een opgelegde kans. Vanuit zo'n tien meter van de doellijn was zijn inzet te zwak en kon Singels makkelijk redding brengen.

De tweede helft kwam Argon goed uit de startblokken. Joshua Patrick bracht Patrick Lokken in stelling, maar hij miste deze kans. In de 57e minuut scoorde Kevin van Essen de verdiende 2-0. Dit deed hij na aangeven van Patrick Lokken. In de 66e minuut kreeg De Bruijn zijn tweede gele kaart en moest De Treffers verder met tien man. Hierdoor kon Argon de wedstrijd makkelijk uitspelen. Patrick Lokken was met een lob nog dichtbij een doelpunt en Brayton Biekman kon één op één niet scoren tegen De Treffers doelman Makaay. Argon sluitpost Singels redde in de slotfase nog twee keer knap en zo won Argon eenvoudig van De Treffers. Hiermee staat Argon stevig op de derde plek.
De laatste wedstrijden staan er weer heel andere belangen op het spel. Als bijvoorbeeld Achilles '29 of FC Oss de tegenstander zijn. Zo zullen Argon en De Treffers nog van grote invloed zijn op het eventueel binnen halen van de titel in de Topklasse en dat geeft de laatste wedstrijden in ieder geval de nodige spanning mee.

Met nog vier speelronden te gaan begonnen Argon en De Treffers aan een wedstrijd waar voor beide ploegen niets meer op het spel stond. Argon begon goed aan de wedstrijd en ging met een 1-0 voorsprong de rust in. Dit was te danken aan het goede spel van Argon en … Lees meer »