Top dag voor Atlantis D2

Geplaatst op: 19 april 2011

Het door Roebeson gesponsorde Atlantis team D 2 stond zaterdag 16 april een mooie dag te wachten.

's Morgens vroeg ging het team naar Maarssen om daar tegen de koploper in de competitie te spelen. Atlantis D 2 is net gepromoveerd en is het nog erg wennen om een nivaeu hoger te spelen. De eerste 2 wedstrijden werden dan ook helaas net verloren.

De wedstrijd begon lastig en met de rust stond er een 2-0 achterstand op de borden.
Maar het team vond de tegenstander helemaal niet zoveel beter als het Atlantis team dus met tempowisselingen en goed overspelen waren er kansen.
Anouk die een hele goede heer tegenover zich had, was aan de beurt om te wisselen en invaller Jamaico kwam in het veld.
Thijmen had het goed begrepen en maakte een mooie doorloopbal 2-1.
Nu was het vak niet meer te stoppen en Leonie maakte gelijk met een hele korte kans.
Lieke zorgde voor de afleiding en Sander stond vrij voor een afstandsschot 2-3.
OVVO had het moeilijk maar gaf niet op en het werd een hele spannende wedstrijd.

De vakken werden gewisseld en dat gebeurde ook met de stand; OVVO scoort 2x en komt weer voor 4-3. Het aanvalsvak ging er goed tegenaan en met een doorloopbal maakte Max de stand weer gelijk. Helaas raakte OVVO weer de korf en met nog een paar minuten op de klok moest er snel en goed gespeeld worden. Max probeerde in de laatste minuut nog een afstandschot en ja hoor RAAK. De eindstand van deze wedstrijd werd 5 - 5.

Het eerste punt in de tweede klasse is binnen.
Aangezien het team in de zaal kampioen is geworden waren ze uitgenodigd om nog een keer door het KNKV gehuldigd te worden in AHOY-Rotterdam. Daar mochten ze bij de league-finalewedstrijden aanwezig zijn. Na de eerste wedstrijd werden ze in de spotlights gezet en kregen nog een medaille omgehangen. En een groot applaus van een groot AHOY.

Daarna nog twee top-wedstrijden gekeken met het hele team.
De finale werd gewonnen door TOP. En het Roebeson-Atlantis D2 team had een Top dag.

Het door Roebeson gesponsorde Atlantis team D 2 stond zaterdag 16 april een mooie dag te wachten. 's Morgens vroeg ging het team naar Maarssen om daar tegen de koploper in de competitie te spelen. Atlantis D 2 is net gepromoveerd en is het nog erg wennen om een nivaeu … Lees meer »