Atlantis D3 verliest nipt van ESDO2

Geplaatst op: 19 april 2011

In de eerste helft kreeg het team een aantal mooie kansen. Deze werden echter jammer genoeg gemist. ESDO kon wat terug doen, maar miste een strafworp.

Na de vakwissel ging het echter verdedigend mis en liep ESDO snel uit naar een 0-3 voorsprong.
Na een aantal goede aanwijzingen in de rust van de coaches ging Atlantis D3 in de tweede helft voortvarend van start. Na een goede aangeef van Nina scoorde Jamaico dan ook snel de 1-3. Het spel golfde daarna heen en weer.
Nadat ESDO er 1-4 van gemaakt had, werd het alweer snel 2-4 door een score van Amber na weer goed aangeven van Nina. Vlak voordat de vakwissel zou plaatsvinden, maakte ESDO er jammer genoeg alweer 2-5 van.

Na de vakwissel werd erop gehamerd om het geleerde op de training van de afgelopen weken in de praktijk te gaan brengen. Het team pakte dat goed op en zette aan voor een eindspurt. Ineens lukte het ingestudeerde van de training en via twee dezelfde mooie aanvallen werd er gescoord. Beide waren op aangeven van Dennis waaruit Latifa en Demi scoorden. Hierdoor werd de stand 4-5. Atlantis ging nu vol voor in ieder geval een gelijkspel. Helaas was daar de tijd te kort voor en werd de eindstand 4-5.
Op 23 april zal het team de volgende streekderby aangaan tegen De Vinken D2.

Dit zal plaats vinden op het terrein van De Vinken in Vinkeveen. Atlantis D3 is erop gebrand om het verlies uit de thuiswedstrijd ongedaan te maken. De coaches gaan er vanuit dat de goede lijn uit de wedstrijd tegen ESDO wordt doorgezet.

Zaterdag 16 april speelde het door HCM (Handling Company Mijdrecht) gesponsorde D3-team van Atlantis de derde wedstrijd van het voorjaars buitenseizoen. De wedstrijd werd gespeeld op het terrein van Atlantis aan de Hoofdweg tegen de D2 van streekgenoot ESDO uit Kockengen.In de eerste helft kreeg het team een aantal mooie … Lees meer »