G-voetbal KDO pakt de winst


Geplaatst op: 19 april 2011

In deze ronde van de Friends League kon KDO G1 eindelijk het thuispubliek laten zien waartoe ze in staat zijn. Iedereen was erop gebrand om na de oefenpartij van vorige week, die met 11-3 werd verloren, een goed resultaat neer te zetten.

Aangemoedigd door een grote groep fans speelde KDO zijn eerste wedstrijd tegen HOSV Friends. KDO had een licht overwicht op de tegenstander maar HOSV heeft een zeer snelle spits in zijn gelederen die als een raket door de verdediging van KDO ging. Dus oppassen voor de counter. Stijn kan op zijn gewone schoenen, hij was zijn voetbalschoenen vergeten, ook makkelijk scoren. Luca zorgde voor de 2-0 waarna HOSV toch via een snelle uitbrak de marge terugbracht tot een doelpunt. Door de tegenstander vast te zetten voor hun eigen doel volgde er een eigen doelpunt van HOSV. Wederom was het de snelle spits die er voor zorgde dat HOSV weer terug kwam op 3-2. Uiteindelijk zorgde Stijn met zijn echte voetbalschoenen voor de eindstand van 4-2 voor KDO.
Een hele spannende wedstrijd met goed voetbal van beide kanten.

In de tweede wedstrijd van KDO tegen de Buitenboys lieten de spelers van KDO zien dat ze goed samen kunnen spelen. Op de afwerking is nog wel het een en ander aan te merken want achtereen volgens werden paal, lat en kruising geraakt maar het stond nog steeds 0-0. De doelpunten konden echter niet uitblijven en KDO liep door doelpunten van Omar, Stijn en Luca uit naar een voorsprong van 3-0. Vervolgens volgde een rommelige fase waardoor de Buitenboys weer in hun spel kwamen. Door 2 doelpunten van de Buitenboys kreeg de wedstrijd opeen een hele spannende wending. De gelijkmaker kon nog vallen maar keeper Daniël kwam goed uit z'n doel om het doel te verkleinen. De Buitenboys aanvaller schoot de bal daardoor naast het doel. In de slotfase stelde Stijn en Omar de zege veilig.

Uitslagen 3e ronde Friends League:
HOSV Friends - KDO 2 - 4
KGB - Buitenboys 2 - 1
KDO - Buitenboys 5 - 2
HOSV Friends - KGB 2 - 3

Helaas kon FC Almere niet genoeg spelers bij elkaar brengen om in deze ronde mee te doen. Maar tijdens het eindtoernooi op 29 mei zijn ze zeker weer van de partij.

Foto's van deze middag zijn te bekijken op www.verheijfotografie.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

G-voetbal KDO pakt de winst

In deze ronde van de Friends League kon KDO G1 eindelijk het thuispubliek laten zien waartoe ze in staat zijn. Iedereen was erop gebrand om na de oefenpartij van vorige week, die met 11-3 werd verloren, een goed resultaat neer te zetten. Aangemoedigd door een grote groep fans speelde KDO … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: