Leerlingen Pijlstaartschool voeren Vredesmusical op


Geplaatst op: 19 april 2011

Vinkeveen - Maandagmiddag 11 april was een spannend moment voor de leerlingen van de Pijlstaartschool in Vinkeveen. Deze middag was dé uitvoering van de Vredesmusical "Vrede van Utrecht". Vier weken lang hebben de kinderen de musical ingestudeerd.

Het verhaal speelt zich af in een geschiedenismuseum. Luk gaat hier met zijn klas naar toe. Een gids vertelt bij elk schilderij en elk standbeeld een verhaal. Luk vindt de standbeelden het interessantst. Dan valt Luk op zijn hoofd en hij wordt weer wakker in het jaar 1700. Er begint een spannend avontuur dat door alle leerlingen wordt gespeeld.
Vanwege ruimte gebrek in de school en een te groot aantal kinderen en ouders, konden de ouders er helaas niet bij aanwezig zijn. Gelukkig hebben Ger Zieltjens en Jeroen Hessing er voor gezorgd dat er een fantastische DVD gemaakt is en deze had niet tot stand kunnen komen zonder de fantastische hulp van Frank tulp van Fresh Drive-in Show die de belichting, geluid en het decor voor zijn rekening nam. De DVD van deze prachtige musical kan via school aangeschaft worden. De vredesmusical is in opdracht van Stichting Vrede van Utrecht tot stand gekomen. In samenwerking met de afdeling Musical van het Utrecht Centrum voor de Kunsten en Stichting Kunst Centraal en niet te vergeten alle leerkrachten, is deze musical een geweldig succes geworden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Leerlingen Pijlstaartschool voeren Vredesmusical op

Vinkeveen - Maandagmiddag 11 april was een spannend moment voor de leerlingen van de Pijlstaartschool in Vinkeveen. Deze middag was dé uitvoering van de Vredesmusical "Vrede van Utrecht". Vier weken lang hebben de kinderen de musical ingestudeerd. Het verhaal speelt zich af in een geschiedenismuseum. Luk gaat hier met zijn … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: