001 - De Baat

Bloklandfeest in mei


Geplaatst op: 18 april 2011

Op 5 mei viert Nederland onze vrijheid, maar in Nieuwveen duurt dat dit jaar 3 dagen! Het Bloklandfeest vindt dit jaar namelijk plaats op 5, 6 en 7 mei 2011.

Op Bevrijdingsdag wordt de aftrap gegeven van een weekend vol feest met een programma voor elk doelgroep.
Op de donderdagavond is het programma gestuurd op de jeugdige bezoekers met Radio 538. Deze radio zender heeft landelijk vele luisteraars en zijn met hun drive-in show op elke feest of festival een groot succes. Naast de dj's van 538 zal ook onze Nieuwveense Dirty Dutch DJ The Dirty German zorgen voor een groot feest. De organisatie van Bloklandfeest, Penelope Events heeft op deze avond ook nog Billy The Klit, waarmee deze dance avond met top dj's compleet is.

De vrijdagavond komt dit jaar voor rekening van Van Velzen en de Memphis Maniacs. Ashley Maliekhadien, organisator van het Bloklandfeest is er trots op om het publiek dit programma te kunnen voorschotelen. "Ik was vroeger al fan van Roel van Velzen, toen hij nog in de Crazy Pianos speelde. Hij is een ras entertainer in hart en nieren." Van Velzen boekte na zijn doorbraak in 2007 succes na succes. Na hits als ‘Baby get higher' en ‘When summer ends' ontvang Van Velzen eerder dit jaar een Gouden Harp.
De Memphis Maniacs maken het feest compleet. Eerder waren zij al te zien op festivals als Paaspop en Zwarte Cross. In een dynamische show vol humor en klassiekers van toen maken ze er een groot feest van.

Na het overweldigende succes van de afgelopen jaren, zijn Pater Moeskroen en BZB ook dit jaar weer van de partij. Op de zaterdagavond zullen zij wederom gezamenlijk het podium betreden om iedereen een prachtavond te bezorgen. Jaarlijks spelen de bands eerst hun eigen show, waarna ze het weekend afsluiten met een uniek optreden samen wat ze alleen in Nieuwveen doen.

De kaartverkoop voor het Bloklandfeest is inmiddels in volle gang.

Kaarten voor het Bloklandfeest zijn verkrijgbaar bij de voorverkoopadressen of bestel je e-tickets via de website: www.bloklandfeest.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bloklandfeest in mei

Op 5 mei viert Nederland onze vrijheid, maar in Nieuwveen duurt dat dit jaar 3 dagen! Het Bloklandfeest vindt dit jaar namelijk plaats op 5, 6 en 7 mei 2011. Op Bevrijdingsdag wordt de aftrap gegeven van een weekend vol feest met een programma voor elk doelgroep. Op de donderdagavond … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: