Bestuurder gewond bij frontale aanrijding met lijnbus in Wilnis


Geplaatst op: 18 april 2011

Wilnis - Maandagmorgen rond 10.10 uur is op de N212 ter hoogte van de begraafplaats in Wilnis een frontale botsing ontstaan met een personenauto en een lijnbus.

De lijnbus reed richting Wilnis toen hij bij de begraafplaats naar de bushalte wilde afslaan. Vermoedelijk zag de chauffeur de auto die richting Mijdrecht reed over het hoofd. De bestuurder van de auto ging vol in de ankers, maar kon een aanrijding niet voorkomen.

In eerste instantie leek de bestuurder van de personenauto bekneld te zitten waarvoor de brandweer van Wilnis werd opgeroepen.Bij aankomst bleek de bestuurder van de personenauto niet bekneld te zitten maar de bestuurder was wel gewond.

De N212 was korte tijd in beide richtingen afgesloten. Later werd het verkeer richting Mijdrecht via Wilnis Dorp omgeleid. Het verkeer richting Woerden werd volledig afgesloten. Hoe lang dit nog duurt is niet bekend.

Foto's: Peter Bakker (A-side media)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bestuurder gewond bij frontale aanrijding met lijnbus in Wilnis

Wilnis - Maandagmorgen rond 10.10 uur is op de N212 ter hoogte van de begraafplaats in Wilnis een frontale botsing ontstaan met een personenauto en een lijnbus. De lijnbus reed richting Wilnis toen hij bij de begraafplaats naar de bushalte wilde afslaan. Vermoedelijk zag de chauffeur de auto die richting … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger:
Google maps laden...