Mijdrechtse Miss Utrecht


Geplaatst op: 15 april 2011

Alexandra Oudshoorn woont in Mijdrecht, doet dit jaar Havo examen op het VLC en zit bij de laatste 12 finalisten voor de verkiezing van Miss Utrecht 2011.

Alexandra is niet alleen een knappe verschijning, maar kan zich uitermate goed presenteen. Dit heeft zij reeds bewezen door de presentatie van de VLC talentenjacht en het RABO Ajoc talentenfestival voor de lokale televisie te doen.
Met veel flair en een hoog X-factor gehalte praat zij de zaken aan elkaar. Dat is nodig, want een Miss treedt als vertegenwoordiger van haar provincie op. Een gezonde dosis algemene kennis heeft zij bij zich, zonder haar frisse spontaniteit te verliezen!
Bij de regionale oproep RTV Utrecht kan je op Alexandra stemmen. De stemmen tellen voor een klein deel mee tijdens de finale die op 10 mei as. gehouden wordt.
Vind jij ook dat onze Mijdrechtse Alexandra Miss Utrecht en misschien wel Miss Nederland moet worden, breng dan je stem uit op:

http://www.rtvutrecht.nl/wedstrijd/stemmen/missutrecht2011

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mijdrechtse Miss Utrecht

Alexandra Oudshoorn woont in Mijdrecht, doet dit jaar Havo examen op het VLC en zit bij de laatste 12 finalisten voor de verkiezing van Miss Utrecht 2011. Alexandra is niet alleen een knappe verschijning, maar kan zich uitermate goed presenteen. Dit heeft zij reeds bewezen door de presentatie van de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: