001 -Family

Het Bos vol geheimen in de Woudreus


Geplaatst op: 15 april 2011

Op woensdag 13 april Was het heel druk in het Bos vol geheimen in NME-Centrum de Woudreus. Ongeveer 50 kinderen van 4-7 jaar hebben een bezoek gebracht aan het bos. Ze waren enthousiast bezig met de opdrachten die de dieren in het Bos vol geheimen hadden bedacht. Zo konden ze bij de Specht houten schijfjes beschilderen voor een ketting en de Eekhoorn liet de kinderen sjoelen. Bij de kabouter mochten ze kaboutertuintjes maken. De kinderen hebben in een kartonnen doosje een tuintje gemaakt met aarde, bloemen, steentjes en dingen zie ze buiten konden verzamelen. De tuintjes waren prachtig! Zowel binnen in het NME-Centrum als buiten in de NME-tuin hadden de kinderen veel plezier! 

De tentoonstelling ‘ Het Bos vol geheimen’ staat nog tot 11 juni in NME Centrum de Woudreus. 

Elke woensdagmiddag is er een inloopmiddag in NME Centrum de Woudreus van 13.30 tot 16.30 uur. Op dat moment kunnen kinderen het Bos vol geheimen bezoeken. 

In de meivakantie van 22 april tot en met 7 mei is het NME – Centrum gesloten. 

Vanaf 11 mei starten we met een nieuwe inloopactiviteit: de plant en pluk tuin. Op een stukje grond in de NME Tuin mogen kinderen die dat leuk vinden tuinieren onder begeleiding van een vrijwilliger. Ze kunnen dan helpen met planten en oogsten van groenten, vruchten en bloemen. Het is niet nodig hiervoor aan te melden. Het kindertuinieren is elke woensdag van 13.30 tot 15.00 uur.

Je vindt NME Centrum de Woudreus in de Pieter Joostenlaan 28A in Wilnis.

Voor meer informatie kunt u bellen met het NME Centrum: 0297 273692 of mailen met info@nmederondevenen.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Het Bos vol geheimen in de Woudreus

Op woensdag 13 april Was het heel druk in het Bos vol geheimen in NME-Centrum de Woudreus. Ongeveer 50 kinderen van 4-7 jaar hebben een bezoek gebracht aan het bos. Ze waren enthousiast bezig met de opdrachten die de dieren in het Bos vol geheimen hadden bedacht. Zo konden ze … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: