De Baat (2e)

Tennis introductielessen begonnen bij TV Wilnis!


Geplaatst op: 13 april 2011

Enige tijd geleden was er een bericht in de media over tennis introductielessen bij Tennisvereniging Wilnis. Een aanbieding voor mensen die het tennis een keer uit willen proberen zonder dat daar direct een lidmaatschap aan vast zit. Maar liefst 3 lessen van bijna een uur voor € 25,-! De aanbieding geldt voor iedereen!

Inmiddels zit de eerste tennis introductieles erop! Dennis had zich aangemeld omdat hij graag weer wat wilde gaan doen en tennis altijd wel leuk vond. Via via hoorde hij van de mogelijkheid bij TV Wilnis en ging er meteen mee aan de slag. Hij heeft al wel wat balgevoel, dus die bal vloog binnen mum van tijd strak over het net!
Maar ook voor mensen die nog nooit een bal hebben geraakt is het een uitgelezen kans om te kijken of tennis leuk is zonder direct een jaar lid te zijn. Bij de Introductielessen wordt de persoon gekoppeld aan een zogenaamde buddy. Deze buddy verwelkomt de nieuwe persoon op het park en legt even kort het reilen en zeilen binnen de vereniging uit. Voor vragen of opmerkingen kan de nieuwkomer dan ook direct bij de buddy terecht.

Mochten de lessen goed zijn bevallen en wil de nieuwkomer doorgaan met tennissen, dan heeft TV Wilnis een eenmalige aanbieding. Dit houdt in: géén inschrijfgeld en een gestaffelde contributie (een contributie berekend op het aantal resterende maanden van dat jaar).

Kijk voor meer informatie op de website www.tvwilnis.nl of neem contact op met Ron Sabbé 0297 250165. Laat deze mogelijkheid niet aan u voorbij gaan en grijp deze kans!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tennis introductielessen begonnen bij TV Wilnis!

Enige tijd geleden was er een bericht in de media over tennis introductielessen bij Tennisvereniging Wilnis. Een aanbieding voor mensen die het tennis een keer uit willen proberen zonder dat daar direct een lidmaatschap aan vast zit. Maar liefst 3 lessen van bijna een uur voor € 25,-! De aanbieding … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: