Grote brand bij Jongkind in Aalsmeer


Geplaatst op: 13 april 2011

Bij het grondbedrijf Jongkind aan de Oosteinderweg in Aalsmeer is dinsdag rond 17.15 uur een grote uitslaande brand uitgebroken in een loods.

Het bedrijf levert onder meer potgrond en turfmolm voor veel kwekers in Aalsmeer. Er was sprake van een korte hevige rookontwikkeling. De brand ontstond in een loods met potgrond en sloeg door naar de loods ernaast en kwam vervolgens in het dak terecht. De brandweer rukte met groot materieel uit en kon door snel optreden verdere uitbreiding voorkomen.

De brand is ontstaan in een loods met potgrond en sloeg over naar een grotere loods op hetzelfde terrein met als gevolg dat er korte tijd een hevige rookontwikkeling was.
Gelukkig zijn er geen slachtoffers gevallen. Ook was er geen gezondheidsgevaar voor de omgeving en is er geen asbest aangetroffen.

De brand was rond 18.00 uur onder controle. Er zijn geen slachtoffers gevallen. De oorzaak van de brand is niet bekend.

Film: Aram Mukanay, Foto's: ingezonden, bedankt!

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: spanknieuws.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Grote brand bij Jongkind in Aalsmeer

Bij het grondbedrijf Jongkind aan de Oosteinderweg in Aalsmeer is dinsdag rond 17.15 uur een grote uitslaande brand uitgebroken in een loods. Het bedrijf levert onder meer potgrond en turfmolm voor veel kwekers in Aalsmeer. Er was sprake van een korte hevige rookontwikkeling. De brand ontstond in een loods met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: