Reageren op concept-beleidsplan nog mogelijk


Geplaatst op: 11 april 2011

Een kleine 400 inwoners hebben de afgelopen weken de bijeenkomsten bezocht die in alle kernen van De Ronde Venen zijn gehouden over het concept-beleidsplan.


Het college van b en w heeft daar een korte toelichting gegeven op het plan om vervolgens met de inwoners in gesprek te gaan en te horen wat hun suggesties zijn. Inwoners die nog niet hebben gereageerd, maar dat toch willen doen, kunnen hun reactie tot en met vrijdag 15 april indienen via het forum.

In het concept-beleidsplan beschrijft het college kort wat zijn visie is op onderwerpen als ruimtelijke ordening, verkeer, onderwijs en sociale voorzieningen en wat het college op deze gebieden wil bereiken.

Het college neemt alle ingediende reacties serieus. In een aparte Nota van Antwoord, die tegelijkertijd met het definitieve beleidsplan aan de gemeenteraad wordt aangeboden, komt te staan welke reacties zijn binnengekomen, wat ermee gebeurt en waarom het wel of niet in het definitieve beleidsplan is opgenomen. Indieners van een reactie krijgen deze nota na vaststelling door het college in mei toegestuurd. De gemeenteraad zal het definitieve beleidsplan en de Nota van Antwoord behandelen in zijn vergadering van 30 juni.

Klik hier voor de informatie op de website van de gemeente.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Reageren op concept-beleidsplan nog mogelijk

Een kleine 400 inwoners hebben de afgelopen weken de bijeenkomsten bezocht die in alle kernen van De Ronde Venen zijn gehouden over het concept-beleidsplan. Het college van b en w heeft daar een korte toelichting gegeven op het plan om vervolgens met de inwoners in gesprek te gaan en te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: