Atlantis C2 wint van De Vinken C2

Geplaatst op: 11 april 2011

Het C2 team van Atlantis gesponsord door de Rabobank had zaterdag 9-4-2011 een thuiswedstrijd tegen de Vinken C2.
Het team bestaat uit Joy Trompert, Aisha Keijman, Willemieke Meints, Sarina Oliemans, Davey van Putten, Casper van Vliet, Koen van Wermeskerken en Jelle van Wermeskerken. De coaches zijn : Maarten Helsloot en Kristian Geerdinck.

De eerste aanval van deze wedstrijd bestond uit : Casper van Vliet, Koen van Wermeskerken, Aisha Keijman en Sarina Oliemans.
En de eerste verdediging bestond uit : Davey van Putten, Jelle van Wermeskerken, Willemieke Meints en Joy Trompert. Atlantis C2 begon met een goede aanval. Atlantis kreeg een vrije bal waaruit ook werd gescoord. Het was 1-0. Dat was een goed begin. Jammer genoeg kwam vlak daarna een doelpunt tegen waardoor het 1-1 werd. Atlantis liet het daar niet bij zitten en kwam terug tot een stand van 4-1.

Het was rust. De coaches van Atlantis C2 waren erg tevreden over de spelers. In het begin van de tweede helft waren de spelers van Atlantis C2 een beetje ingezakt waardoor de Vinken al snel terug kwam tot een stand van 4-3. Sarina, Joy en Jelle werden gewisseld voor Myrthe, Lynn en Gerben. Vlak daarna scoorde Gerben een heel mooi afstandschot, het was 5-3. De Vinken maakte nog 2 fouten waardoor Atlantis C2 2 strafworpen kreeg en die natuurlijk scoorde!

De eindstand was 7-3!

Het C2 team van Atlantis gesponsord door de Rabobank had zaterdag 9-4-2011 een thuiswedstrijd tegen de Vinken C2.Het team bestaat uit Joy Trompert, Aisha Keijman, Willemieke Meints, Sarina Oliemans, Davey van Putten, Casper van Vliet, Koen van Wermeskerken en Jelle van Wermeskerken. De coaches zijn : Maarten Helsloot en Kristian … Lees meer »