Schoolvoetbal SV Argon, Josef1 wint bij groepen 3/4


Geplaatst op: 11 april 2011

Onder een heerlijk voorjaarszonnetje is op woensdag 6 april het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi jongens groepen 3 en 4 op de velden van SV Argon gehouden. Een kleine 40 teams hebben hun beste beentje voorgezet en gestreden om de eer.

Na spannende wedstrijden in de 8 poules volgden de kwartfinales en daarna de halve finales. Uiteindelijk werd de finale gespeeld tussen Pijlstaart3 en Josef1. Josef1 wist 1 keer het net te vinden. Daarmee was dit team de winnaar van deze mooie voetbalmiddag. De strijd om de derde/vierde plaats ging tussen Twistvlied1 en Beatrix2, de uitslag was 2 - 3.

De eindstand was als volgt: op de eerste plaats Josef1, op de tweede plaats Pijlstaart3. De derde plaats was voor Beatrix2 en de vierde plaats voor Twistvlied1.

Na de prijsuitreiking gingen deze ploegen met een beker en een goed gevoel naar huis.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Schoolvoetbal SV Argon, Josef1 wint bij groepen 3/4

Onder een heerlijk voorjaarszonnetje is op woensdag 6 april het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi jongens groepen 3 en 4 op de velden van SV Argon gehouden. Een kleine 40 teams hebben hun beste beentje voorgezet en gestreden om de eer. Na spannende wedstrijden in de 8 poules volgden de kwartfinales en daarna … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: