Argon eenvoudig langs Hilversum

Geplaatst op: 11 april 2011

De eerste mogelijkheid van de wedstrijd was voor Hilversum. Toufik Adnane wilde een penalty versieren met een fopduik, maar hier trapte scheidsrechter Tempelaar niet in. Argon kwam bijna voor door een moeilijke terugspeelbal op Ron Hilbers. Tonnie Cusell kreeg in de 31e minuut de rode kaart. Dit moment was bepalend voor de wedstrijd. Het laatste gedeelte van de eerste helft kon Argon de bal makkelijk rond spelen tegen 10 man. Thabiso van Zeijl was twee keer dichtbij een doelpunt. Vlak voor rust gooide Lorenzo Lassooij de bal voor de goal. Nicolai Verbiest kon tot zijn eigen verbazing deze bal van dichtbij intikken. Later maakte Leon Römer hands, maar scheidsrechter Tempelaar gaf hier geen penalty voor.

Direct na rust kwam Argon op 0-2 voor. Joshua Patrick passeerde knap zijn tegenstander en leverde een goede voorzet af. Erik Mulder kon zijn basisplaats bekronen met een doelpunt want hij kopte knap binnen. De tweede helft speelde Argon makkelijk uit. Argon liet de bal goed rondgaan en Hilversum kon met één man minder hier weinig tegen doen. Zelfs Jasper de Haer stoomde één keer op naar voren. Zijn soloactie strandde op de paal. In de 75e minuut schoot Aziz Ouaouirst op het Hilversum doel, Ron Hilbers redde hier knap op. Tien minuten later was Brayton Biekman nog dichtbij een doelpunt.

Door de vroege rode kaart van Hilversum is Argon geen moment in de problemen geweest. Over hele wedstrijd gezien heeft Hilversum geen één echte kans gehad. Zo komt Hilversum dichterbij de gevarenzone op de ranglijst. Argon kan weer omhoog kijken en proberen om zo hoog mogelijk eindigen. Volgende week komt De Treffers uit Groesbeek op bezoek. Deze wedstrijd zal zeer waarschijnlijk meer inspanning vragen.

Argon heeft de uitwedstrijd tegen Hilversum eenvoudig met 0-2 gewonnen. In de eerste helft kreeg Tonnie Cusell van Hilversum de rode kaart voor natrappen. Vlak voor rust kwam Argon op 0-1 voor. De tweede helft is Argon geen moment in gevaar geweest en werd de wedstrijd makkelijk uitgespeeld. De eerste … Lees meer »